Hoppa till innehÄll

Produktion+Dynamics 365=🧡

Sista ansökningsdag
16 februari 2025 (168 dagar kvar)
Publiceringsdatum
30 augusti 2024
OmrÄde
Yrkesroll
Typ av anstÀllning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons Àr hÀmtad frÄn Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Är processer, tekniska lösningar och jobba med mĂ€nniskor vad du gillar mest? DĂ„ Ă€r du kanske vĂ„r nĂ€sta Functional Solution Architect inom Produktion! Vi söker dig som har erfarenhet av processer inom produktionoch som vill jobba i Nordens frĂ€msta Dynamcis 365-organisation tillsammans med branschens vassastekonsulter.

År 2022 blev vi utsedda till Microsofts Partner of the year inom Dynamics 365 Finance & Operations. Det Ă€r vi vĂ€ldigt stolta över och det vi priset hade vi inte rott i hamn utan vĂ„ra fantastiska konsulter!

Plats? Du kommer tillhöra nÄgot av vÄra centrala kontor i Malmö, Göteborg eller Stockholm, men du kan egentligen sitta var som helst i landet eftersom vi erbjuder remote arbete!

Vad ska du göra i rollen?

PÄ Columbus kallas en senior konsult för Functional Solution Architect (FSA). Det Àr en blandning av att vara applikationskonsult, affÀrskonsult och lösningsarkitekt inom ditt specialistomrÄde. Som FSA har du ansvar för att ta lead i projekt inom din specifika modul, sÀtta processer och driva lösningar framÄt tillsammans med ditt team. Du kommer jobba i Ätagandeprojekt (ej resurskonsult).Du kommer ha kontakt medfabrikschefer, planeringspersonal, montörer, superusers osv.Du kommer bl.a. hÄlla workshops och göra tester inför Go Live.

Att byta ett affĂ€rssystem Ă€r en stor förĂ€ndring – din roll kommer vara att guida och rĂ„dge kunden i deras produktionsprocesser. Du kommer arbeta i projekt som Ă€r bĂ„de lokala och internationella. Ofta har vĂ„ra kunder Ă€ven produktion utomlands, sĂ„ resor i tjĂ€nsten kan förekomma, vanligtvis en gĂ„ng i mĂ„naden eller vid behov.

Du fördelar din tid mellan kontoret (eller vardagsrummet) och vÄra kunder tillsammans ditt projektteam, vilket skapar en varierande arbetsmiljö!

Daniel Àr FSA inom Produktion pÄ Columbus:

"Jag kommer sjÀlv frÄn kundsidan, och det jag gillar med konsultrollen Àr att jag kan nörda ner mig mer i systemet. Men det bÀsta Àr nog möten med mÀnniskor och att hitta lösningar som de tycker Àr bra. PÄ Columbus finns en bra atmosfÀr och stÀmning, det Àr enkelt att nÄ uttill andra konsulter och fÄ hjÀlp nÀr man behöver det."

Vad vi tror om dig:
  • Utbildning inom Supply Chain eller Logistik
  • Jobbat som konsult inom affĂ€rssystem
  • Talar och skriver svenska och engelska obehindrat

Vi söker dig som Àr trygg i din roll och Àr van att leda och planera produktion inom tillverkning. Du har en processförstÄelse och för vilka andra omrÄden som berörs och de ekonomiska effekterna. Viktigast i denna roll Àr att du kan och förstÄr huvudplanering och produktionsplanering. Erfarenhet av projektorderstyrd tillverkning Àr en fördel men inget krav.

Du kanske jobbar i en linjeroll idag inom produktion? Eller Àr konsult inom andra affÀrssystem som IFS, SAP eller motsvarande och vill prova nÄgot nytt. Har du erfarenhet av Dynamics sÄ ser vi det som ett plus, annars kommer vi lÀra dig!

Vad vi kan erbjuda:

Dynamics har flera spÀnnande projekt och fler Àr pÄ vÀg in, och du kommer tillhöra ett av de affÀrsomrÄden som vÀxer mest inom Columbus. Du kommer fÄ möjlighet att utvecklas bÄde som person och professionellt, och fÄ tillgÄng till vÄr egna plattform Columbus academy som innehÄller utbildningar inom t.ex change management. Utöver det har vi sk. ERFA-grupper, bÄde lokala och globala, dÀr vi delar med oss av erfarenheter och kompetens. VÄra ledare har fÄtt höga betyg i senaste medarbetarundersökningen och sÄ Àven engagemanget hos medarbetare. VÄr kultur kÀnnetecknas av nyfikenhet, kunskap, samarbete och att ha riktigt kul pÄ vÀgen.

Vi erbjuder, utöver en arbetsplats med en personalomsÀttning lÀgre Àn branschens genomsnitt, bl.a: Fast lön + bonus, 30 dagars semester, friskvÄrdsbidrag pÄ 4000kr/Är, privat pensionsförsÀkring motsvarande ITP1 samt sjukvÄrdsförsÀkring.

Ansökan och nÀsta steg:

Hos oss kan du ansöka med din LinkedIn och/eller CV och du behöver inte fylla i nÄgra lÄnga frÄgeformulÀr. HÀr kan du lÀsa mer om rekryteringsprocessen, om du har nÄgra frÄgor om tjÀnsten Àr du varmt vÀlkommen att kontakta ansvarig rekryterare Miriam Fidler. Vi erbjuder heltidsanstÀllning med tilltrÀde efter överenskommelse. Vi intervjuar löpande sÄ skicka in din ansökan redan idag - det tar bara nÄgra sekunder.För att göra sÄ objektiva bedömningar som möjligt tillÀmpar vi logik- och personlighetstester i vÄra rekryteringsprocesser. Vi ser fram emot din ansökan!

Om Columbus:

Columbus Àr ett IT-konsultbolag med 1800 medarbetare runt om i vÀrlden. Det vi gör allra bÀst Àr utveckling, implementering och underhÄll av digitala affÀrslösningar. VÄr uppgift Àr att guida kunder i deras digitala transformation sÄ att deras företag kan fortsÀtta att vara framgÄngsrikt en lÄng tid framöver. De senaste 30 Ären har över 5000 kunder anlitat oss.Det gÄr bra, helt enkelt. Om du frÄgar oss Àr hemligheten att vi sitter pÄ ett stort utbud av tekniska lösningar, djup branschkunskap, omfattande teknisk expertis och en rejÀl dos kundförstÄelse.

VÄra medarbetare Àr engagerade i sitt arbete och företaget prÀglas av en stark entreprenörsanda. Detta tack vare de möjligheter som faktiskt finns attvara med och pÄverka bÄde vÄr egen och vÄra kunders verksamhet.Nu behöver vi bli fler och vill ha dig med pÄ fÀrden!

Jobba pÄ Columbus:

Spana in vÄrt Insta-flöde för att fÄ en bild av hur det Àr att jobba hos oss genom vÄra kollegor. Klicka pÄ bilden för att komma till Instagram-kontot.

Helt ofiltrerat har vi samlat in omdömen frÄn nuvarande och tidigare kollegor. Klicka nedan för att lÀsa mer.

Ansök nu

Denna annons Àr hÀmtad frÄn Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
16 februari 2025 (168 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons Àr hÀmtad frÄn Platsbanken / arbetsformedlingen.se