Hoppa till innehåll
CENTRIC logotyp

Din nästa roll: IT-koordinator

Publiceringsdatum
Idag
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Arbetsuppgifter

Du kommer att övervaka och underhålla IT-system och nätverksinfrastruktur. Du kommer att ge teknisk support till användare och lösa tekniska problem samtidigt som du kommer att koordinera IT-projekt och samarbeta med leverantörer och interna team. Du kommer att implementera IT-policyer och procedurer och säkerställa datasäkerhet och skydda mot IT-relaterade hot.



Din profil

Vi ser gärna att du är en person som har en analytisk förmåga, du kan snabbt identifiera och lösa komplexa problem. Du har starka kommunikationsfärdigheter för att förklara tekniska detaljer på ett enkelt sätt till både tekniska och icke-tekniska användare. Du har en förmåga att hantera flera uppgifter samtidigt och hålla koll på deadlines. Du är även flexibel och noggran, du har förståelse och fokus på att möta användarnas behov och kan arbeta effektivt i team och samarbeta med andra avdelningar.

Krav:

  • Relevant utbildning inom IT eller datavetenskap.
  • Erfarenhet av liknande roller inom IT-support eller IT-koordinering.
  • Goda kunskaper i nätverkshantering, systemadministration och IT-säkerhet.
  • Svenska och engelska flytande i tal och skrift.

Meriterande:

  • Erfarenhet av att ha arbetat som nätverkstekniker
  • Cisco Certifikat
  • Körkort


Vi kan erbjuda dig

På Centric får du de verktyg du behöver för att nå dina mål. Vi erbjuder alla våra konsulter kvalificerade utbildningar och certifieringar inom den senaste tekniken. Vi tycker nämligen att våra medarbetare hela tiden ska fortsätta att utvecklas. Därför erbjuder vi dig möjligheten att lägga upp en individuell utbildningsplan, där vi bekostar såväl studiematerial som själva certifieringarna. Under din utveckling kommer vi matcha din kompetens mot rätt uppdrag i takt med att du avancerar. Vi genomför regelbundet spännande aktiviteter där du som konsult får möjlighet att träffa och umgås med dina kollegor under roliga och avslappnande former.

Mer om oss
Centric är ett IT-företag med 380 anställda, med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro. Vi specialiserar oss på uthyrning av generalister och förmedling av specialister samt erbjuder outsourcing och systemlösningar inom retail. Vi är medlem i Almega Kompetensföretagen och följer deras tecknade kollektivavtal med Unionen.



Kontakt information
Julieth Escobar +46 734 159387 Julieth.Escobar@centric.eu

CENTRIC logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
29 september 2024 (60 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Är du en problemlösare med ett öga för detaljer och en passion för IT? Vi söker efter en IT-koordinator som kan stödja och förbättra vår kunds IT-miljö. I denna roll kommer du att vara ansvarig för att säkerställa att våra IT-system fungerar effektivt, hantera tekniska supportärenden och samordna IT-projekt.

Tjänsten börjar som ett konsultuppdrag men tanken är att anställningen ska gå över till kunden.