Hoppa till innehåll

Senior Frontend Utvecklare till Carnegie Investment Bank

Sista ansökningsdag
30 september 2024 (2 dagar kvar)
Publiceringsdatum
06 september 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Vill du vara med och vidareutveckla spännande produkter på Sveriges ledande investment Bank? Nu har du chansen. Vi söker nämligen en senior frontend utvecklare till vår tech-avdelning! 🚀

Om Carnegie

Carnegie är en av Nordens främsta finansiella rådgivare och förvaltare. Våra olika verksamheter tillhör, var för sig, marknadsledarna inom sitt respektive område och tillsammans bygger enheterna en värdeskapande affärsdynamik för våra kunder. Carnegies övergripande roll är att sammanföra kapital och investeringsmöjligheter. På så sätt bidrar vi till en hållbar ekonomisk utveckling för privatpersoner, företag, institutioner, kapitalmarknad och samhället i stort. Carnegie finns i sex länder med cirka 700 medarbetare. Du hittar mer information på: www.carnegie.se

Vad är Carnegie Tech?

Carnegie Tech levererar moderna IT-lösningar och professionella tjänster för Carnegies kärnverksamhet, vilket involverar i hela kedjan från idé till färdig produkt. På Carnegie Tech i Stockholm arbetar ca 75 personer, arbetssättet är agilt i en organisation som genomsyras av en öppen, kreativ och affärsdriven arbetsmiljö.

Vårt fina kontor är beläget mitt i centrala Stockholm och på Carnegie Tech har du möjlighet att arbeta hemifrån.

Om Rollen

I rollen som Senior Frontend Utvecklare kommer du att arbeta med Carnegies externa kundgränssnitt. Tillsammans med affären skapar du grymma applikationerna för våra slutkunder. Du får möjlighet att jobba med vår externa webbplattform och mobilapplikation, där fokus ligger på att skapa så mycket värde som möjligt för vårt kundsegment och att utveckla applikationer som ger en exklusiv känsla för våra kunder.

Här blir du en del av ett tight team där du är med i hela kedjan från idé, design, utveckling till release. Teamet består av mycket kompetenta medarbetare som tillsammans strävar efter att leverera de bästa IT-lösningarna och produkterna för att möta företagets och våra kunders behov.

Vi arbetar i en modern plattform, nära affären och med den senaste tekniken. Ditt fokus ligger på att programmera och producera högkvalitativ kod, särskilt inom JavaScript och React. Tillsammans med dina kollegor löser ni komplexa problem, tar viktiga beslut och säkerställer att ni har rätt förutsättningar för att kunna utföra ett högkvalitativt arbete.

Din profil

Du har ett stort intresse för tekniska lösningar och en vilja att ständigt hålla dig uppdaterad inom den senaste tekniken och du trivs i en föränderlig miljö. Din kommunikativa förmåga gör det möjligt för dig att effektivt samverka med olika intressenter och den bidrar även till att du kan leda andra på ett framgångsrikt sätt. Vidare har du/är du:

  • Lång erfarenhet inom frontend utveckling (främst inom JavaScript och React)
  • Positiv, affärsorienterad, prestigelös och lösningsorienterad
  • Intresse för att bygga bra användargränssnitt och design
  • Erfarenhet av att arbeta med Git
  • Flytande kunskaper både svenska och engelska
  • Relevant akademisk utbildning alternativt ett långt brinnande intresse som skapat erfarenhet

Meriterande kunskaper

  • Erfarenheter av komponentbibliotek
  • Kunskaper och erfarenhet av DevOps och effektiva arbetsflöden
  • Kunskaper i C#, .NET
  • Kunskaper inom UX/UI
  • Erfarenhet av molnlösningar, särskilt inom Azure
  • Tidigare erfarenhet av eller ett intresse för finansbranschen

För att lyckas i rollen behöver du trivas i en föränderlig miljö där du har möjlighet att ha en stor påverkan.

Vårt erbjudande

Vi erbjuder en mångsidig roll i en dynamisk arbetsmiljö i en platt organisation med korta beslutsvägar. Hos Carnegie har du möjlighet att genom egna insatser påverka resultat och din individuella utveckling. Du får ett omväxlande arbete med utrymme för egna initiativ och stort ansvarstagande med frihet under ansvar. Vidare erbjuder vi:

  • Flexibla arbetstider och möjlighet till distansarbete
  • Friskvårdsbidrag och förmånliga rabatter
  • Konkurrenskraftig tjänstepension och Föräldrabidrag
  • Hälso- & Privatvårdsförsäkring med hälsokontroll
  • Möjlighet till rörlig ersättning
  • En mängd roliga sociala aktiviteter och föreningar
  • Carnegie personal development: en mängd olika utbildningar/kurser som erbjuds

För att säkerställa en hög kvalitet och objektivitet i vår rekryteringsprocess, använder vi oss av tester och slutkandidat omfattas även av en bakgrundskontroll. Denna rekrytering sker med löpande urval, varför vi gärna ser att du skickar din ansökan snarast, dock senast den 30 september

Om du har några frågor är du välkommen att kontakta Jill Holmgren, jilhol@carnegie.se, Senior Talent Acquisition Partner.

(Kontakt fr konsultbolag/rekryteringsbolag/rekryterare undanbedes)

Carnegie värnar om mångfald och att ta tillvara människors olika erfarenheter, kunskaper och egenskaper. Utifrån dessa kan vi skapa en kreativ och utvecklande arbetsmiljö som ökar förutsättningarna att uppnå ett optimalt resultat.

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
30 september 2024 (2 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se