Hoppa till innehåll

Vårdnära servicepersonal med medicinsk kompetens

Publiceringsdatum
15 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Om oss

Capio Geriatrik Vårberg erbjuder idag 66 vårdplatser uppdelat på fyra avdelningar, i välutrustade och nyrenoverade lokaler med närhet till såväl tunnelbana som promenadstråk.Vi välkomnar dig till en trevlig, mångkulturell och inkluderande verksamhet med stort engagemang hos ledning och medarbetare. Vi är liten verksamhet med en välkomnande och familjär känsla där beslutsvägarna är korta och du har stor möjlighet att utvecklas och påverka.

Vi arbetar målmedvetet för att uppnå högsta möjliga vårdkvalitet för alla patienter utifrån ett geriatriskt helhetsperspektiv - därför gör vi nu en satsning på att frigöra tid för vårdpersonal genom att införa vårdnära service. Vi söker dig med medicinsk kompetens såsom undersköterska för att bistå verksamheten med förrådsbeställning, uppackning av varor, kontroll av medicinsk teknisk apparatur, ta emot transporter, nya patienteroch besökarem.m.

Tycker du att det här låter intressant? Då vill vi höra mer om dig - varmt välkommen med din ansökan!

Din roll

Rollen som vårdnära servicepersonal utgår från vårdavdelningen och bygger på att bistå verksamheten med diverse moment som inte är patientnära. Det är t.ex. beställa förråd, packa upp varor, kontrollera medicinska apparater, hålla ordning i skölj, ta emot transporter, nya patienter och besökarem.m.

Tjänsten är ett projekt där din roll kommer att utvecklas och bygger på att stödja avdelningen på bästa sätt. Arbetet är förlagt måndag-fredag kl 9:30-18:00.

Vi erbjuder dig
  • Individanpassad inskolning
  • En trygg anställning genom kollektivavtal och försäkringar
  • Personalparkering till reducerad kostnad
  • Friskvårdsbidrag
  • Frukost varje fredag
  • En inkluderande arbetsplats där vi lär av varandra
Om dig

Duär medicinskt utbildad, t.ex. undersköterska och vill vara med och bygga upp något nytt.Du är strukturerad, prestigelös, initiativtagande och bemöter människor med respekt.Du är intresserad av att utveckla dig själv, dina kollegor samt verksamheten. Du förenar självständigt arbete med en mycket god förmåga att samarbeta och prioritera och du har en god kommunikativ förmåga.Du talar och skriver svenska obehindrat.

Meriterande om du skött förråd och beställningar tidigare samt har en goddatavana.Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Publicerat: 2024.07.15

Sista ansökningsdag: 2024.07.31

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
31 juli 2024 (3 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se