Hoppa till innehåll

Kontaktsjuksköterska till Bröstcentrum onkologi öppenvård - vikariat

Publiceringsdatum
12 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Välkommen till Bröstcentrum!

Välkommen till Bröstcentrum! Vi som arbetar på Bröstcentrum är en trevlig grupp som är del av det gemytliga Capio S:t Görans sjukhus. Här jobbar vi med korta beslutsvägar, på riktigt, och har god stämning i gruppen. Vi som arbetar här vill ta ett steg framåt i både sin egen och Bröstcentrum utveckling.

För att patienterna skall kunna få den allra bästa vården behöver personalen må bra på jobbet. För oss på Bröstcentrum är därför en god arbetsmiljö av högsta prioritet, på plats finns även hälsoinspiratörer som har olika hälsofrämjande aktiviteter.

Nu finns det en unik chans att få möjlighet att jobba hos oss då en av våra kollegor ska gå på föräldraledighet, tjänsten är ett vikariat med möjlighet till förlängning.

Capio S:t Görans Sjukhus

På Capio S:t Görans sjukhus arbetar du i händelsernas centrum, på ett ”lagom” stort sjukhus med stark vi-känsla, cirka 2 500 stolta medarbetare och nöjda patienter. Vi är ett sjukhus med hög kvalitet, väl fungerande organisation med korta beslutsvägar och chefer som är närvarande i vardagen. Vi vill alltid utvecklas, ge en bättre och effektivare vård till patienterna men också ta hand om dig, ta tillvara dina idéer, din kompetens och hjälpa dig att utvecklas.

Om rollen

Som kontaktsjuksköterska blir du en del av Bröstcentrum och kommer att arbeta inom flödet bröstonkologi. Hos oss finns samlad kompetens inom bröstkirurgi, bröstonkologi och plastikkirurgi. På Bröstcentrum samarbetar vi både tvärprofessionellt och multidisciplinärt.

Vårt huvuduppdrag är behandling av bröstcancer. Som kontaktsjuksköterska på Bröstcentrum onkologi möter du ofta komplexa och spännande vårdförlopp där du med din kompetens har stora möjligheter att göra skillnad för patienten. Vårt mål är alltid att utgå från patienternas behov.

Som kontaktsjuksköterska arbetar du i team tillsammans med undersköterskor, bröstkirurger, bröstonkologer och vårdadministratörer

En sammanhållen vårdkedja är viktig för oss då målet är att våra patienter ska känna sigomhändertagna, delaktiga och trygga.

Arbetsuppgifter

Som kontaktsjuksköterska jobbar du med det övergripande ansvaret för patienten inför, under och efter behandling

Egen mottagning

Telefonrådgivning via TeleQ

Uppföljning av behandling

Deltagande i multidisciplinärt konferensarbete

Och annat mottagningsarbete

Om dig

Du som söker är legitimerad sjuksköterska och har arbetat i minst 2 år inom yrket. I den här rekryteringsprocessen kommer vi lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi letar efter dig som är nyfiken och som är initiativrik, vill finna lösningar, fördjupa dina kunskaper och vara en del i arbetet att fortsätta utveckla vår verksamhet!

Du tar ansvar för dina arbetsuppgifter och du kan prioritera och göra korrekta avvägningar när förutsättningarna ändrar sig.Bröstcentrum arbetar med ständig utveckling för att implementera nya mer effektiva arbetssätt, införa olika digitala lösningar både för patienter och personal som syftar till att underlätta arbetet.

Det är av stor betydelse att den sökande är intresserad av den typen av föränderlighet. Genom ditt engagemang och positiva inställning skapar du ett gott arbetsklimat tillsammans med dina kollegor, där vi alla hjälps åt för att nå bästa vårdkvalitet för våra patienter.

Det är meriterande om du har:

Arbetat som kontaktsjuksköterska tidigare

Erfarenhet av mottagningsarbete

Vana från bröstcancervård

Vidareutbildning inom onkologi

Ansökan

Vi tillämpar löpande urval, vilket innebär att vi kan komma att kontakta och intervjua sökande redan innan annonsens sista ansökningsdag. Tveka inte att skicka in din ansökan redan idag.

Varmt välkommen hälsar Bröstcentrum och VårdenhetschefMaria Gränström (maria.granstrom@capiostgoran.se)

VillkorTjänsten är ett vikariat på 100% i 12 månader med möjlighet till förlängning. Kontorstider måndag till fredag.

För att du ska få en brainskolning och överlämningså ser vi gärna att du kan börja tjänsten september månad, senare snart går att diskuteras.

Publicerat: 2024-07-12

Sista ansökningsdag: 2024-08-18

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
18 augusti 2024 (20 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se