Hoppa till innehåll

Dagtidstjänst - Operationssjuksköterska till Centraloperation

Publiceringsdatum
09 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Centraloperation på Capio S:t Görans Sjukhus växer och nu finns det lediga dagtidstjänster till dig som vill vara med och driva vår fantastiska, trevliga och effektiva operationsavdelning framåt. Visst låter det spännande?

Är du operationssjuksköterska som söker en trygg arbetsplats med fantastiska arbetskamrater? Vill du vara med och utveckla vår verksamhet tillsammans med oss och längtar du efter en arbetsplats med korta beslutsvägar där du kan få vara med och förändra - på riktigt, då är vi rätt sjukhus för dig!

Vill du arbeta med spännande och utvecklande arbetsuppgifter i en verksamhet där både patienter och medarbetare står i fokus, då har du kommit rätt! Välkommen med din ansökan till oss!

Här kan du få höra från vår kollega Carina om hur det är att arbeta hos oss på centraloperation.

Om vår operationsavdelningVi är en av få anestesikliniker som har förmånen att ha anestesi, operation, postoperativ verksamhet, sterilteknik och IVA inom verksamhetsområde. Capio S:t Görans Sjukhus har dessutom Stockholms nyaste förlossningsklinik. Hög kvalitet är vår högsta prioritet och vi är självklart måna om att patienterna ska få bästa tänkbara vård och en bra upplevelse. Nu fortsätter vår satsning på att utveckla och skapa en centraloperation i toppklass!

Anestesikliniken bedriver elektiv och akut kirurgi, 24/7. Centraloperation består av kirurgi, ortopedi, urologi och obstetrik. Totalt bemannar vi 15 op.salar, varav två för akuta och elektiva kejsarsnitt. Detta ger oss en unik möjlighet att fördjupa och bredda våra kunskaper inom området och lära oss mer. Vi även har möjlighet att jobba blocköverskridande, främst jourtid.

Om rollenPå op.sidan har vi påbörjat arbetet mot sektionering av operationsavdelningen och söker nu dig som vill arbeta dagtid. Du kan välja att arbeta inom kirurgi, ortopedi eller båda. I arbetet ingår sedvanliga arbetsuppgifter inom respektive operationsverksamhet. Som dagtidsarbetande kommer du ha en större del i att stötta dina kollegor. I teamet kring patienten ingår förutom operationssjuksköterskan, en undersköterska eller ytterligare en operationssjuksköterska, anestesisjuksköterska och läkare. Vi arbetar aktivt med ett kontinuerligt flödesarbete i team i nära samarbete med andra yrkesgrupper. Det är viktigt för oss att vara en arbetsplats där vi lär av varandra.

Givetvis erbjuds du en individuell inskolning tillsammans med utvalda handledare. Vi arbetar kontinuerligt med kompetensutveckling inom operationssjukvård med både interna och externa utbildningar.

Arbetstiderna är förlagda dagtid.

Kvalifikationer Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med specialistutbildning inom operationssjukvård. Vi ser att du har några års erfarenhet i yrket. Meriterande är längre erfarenhet och bred kompetens likaså robot- och förlossningskompetens.

Vi lägger stor vikt på personlig lämplighet och värdesätter mångfald.

Personliga egenskaper Vi söker dig som är intresserad av att prova nytt och vill bidra med egna idéer. Vi ser att du delar våra värderingar, är trygg, har god samarbetsförmåga, har ett positivt och prestigelöst förhållningssätt.

Vi ser också att du är en person som är bra på att planera och strukturera upp ditt arbete såväl som att du snabbt kan prioritera om och anpassa dig efter ändrade omständigheter.

Vi erbjuder digbland annat En arbetsplats mitt i stan med goda kommunikationer, personalparkering/garage och gott om cykelparkeringar samt möjlighet till personalbostad. Vi erbjuder dig en varierad roll i en utvecklande, lärande och kunskapsdelande miljö där vi aktivt arbetar med förbättringsarbete. Du arbetar i ett tätt och nära samarbete med andra yrkesgrupper och ges möjlighet till personlig utveckling. Vi erbjuder dig ett närvarande, tydligt och lyhört ledarskap.

Lunchföreläsningar varje månad, kvällsutbildningar och studiedagar

Vi erbjuder dig även en mängd förmåner via förmånsportalen Benify och friskvårdsbidrag upp till 4000 kr samt gratis tillgång till sjukhuset gym.

Vi erbjuder både hel- eller deltidsanställningar för att matcha ditt behov och dina önskemål.

Din ansökan Urval och intervjuer sker löpande under ansökningstiden och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Vi svarar gärna på dina frågor och/eller funderingar om tjänsten.

Välkommen med din ansökan!

Publicerat: 2024-07-09

Sista ansökningsdag: 2024-09-08

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
08 september 2024 (41 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se