Hoppa till innehåll

Biträdande vårdenhetschef till Centraloperation

Publiceringsdatum
09 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Chefskollega till Centraloperation på Capio S:t Görans Sjukhus!

Är du en utvecklingsorienterad operationssjuksköterska eller har du gedigen erfarenhet av operationsverksamhet och vill vara med och sätta din prägel på operationsavdelningen? Vi stärker upp vårt operationsteam och söker dig, erfaren ledare med starkt ledarskap!

Om anestesikliniken Anestesikliniken består av Centraloperation och Intensivvårdsavdelning. Vi är en av få anestesikliniker som har förmånen att ha anestesi, operation, postoperativ verksamhet, sterilteknik och IVA inom samma klinik. Vi opererar årligen ca 10 000 patienter inom ortopedi, allmänkirurgi, urologi och obstetrik. På centraloperation bedrivs elektiv och akut kirurg, med 15 operationssalar, varav 2 salar med elektiva och akuta kejsarsnitt.Hos oss finns en välkomnande och prestigelös kultur där samarbete, kommunikation, förtroende och trivsel är centralt. Inom vår verksamhet finns bred kompetens och våra dörrar är inte bara öppna för patienter och kollegor utan just nu även för ytterligare en chefskollega. Vi har de senaste åren blivit större och medarbetarna fler och söker nu en tredje biträdande vårdenhetschef till operation.

Om rollenDu företräder och leder verksamheten i linje med avdelningens verksamhetsplan och Capio S:t Görans värderingar; Kvalitet, Samhällsansvar, Innovation och Empowerment. Som biträdande vårdenhetschef har du ett nära samarbete med övriga biträdande vårdenhetschefer samt andra nyckelpersoner på avdelningen. Ett delat ledarskap förutsätter god kommunikation och bra samarbete.Tillsammans med bemanningsassistenter, kvalitetskontroller, flödesledare, sektionsledare och flödeskoordinatorer leder biträdande vårdenhetscheferna den operativa driften och den dagliga bemanningen. Medarbetarna har hög kompetens och stor vilja av att vara med och utveckla. I din roll som chef är du med och bidrar till denna utveckling genom ett engagerat och kommunikativt ledarskap. Vi arbetar med ständiga förbättringar då verksamheten hela tiden behöver anpassas till nya förhållanden och krav, vilket ger dig en unik möjlighet att vara med och utveckla, förändra och driva omvårdnaden och verksamheten framåt. Ett nära exempel på detta är att operationspersonalen påbörjat arbetet kring sektionering mot kirurgi och ortopedi.Som biträdande vårdenhetschef ansvarar du för ca 25 operationssjuksköterskor och operationsundersköterskor. För att du på bästa sätt ska vara nära verksamheten ingår en viss klinisk tjänstgöringstid i rollen. Du ansvarar för sedvanliga chefsuppgifter såsom personal och bemanning, löneöversyner och ekonomi. Du rapporterar till vårdenhetschef och ingår i centraloperations ledningsgrupp.Arbetstid är dagtid, vardagar mån-fre.

Vad vi söker

Vi söker dig, legitimerad sjuksköterska med specialistutbildning inom operationssjukvård, som har några års erfarenhet av kirurgi, ortopedi och/eller obstetrisk verksamhet eller dig med gedigen erfarenhet av operationsverksamhet. Du har erfarenhet från en tidigare chefsroll och är intresserad av teamarbete och av att arbeta med helheten.Vi lägger stor vikt på personlig lämplighet och värdesätter mångfald.Vi ser att du är:

  • Drivande i att utveckla verksamheten
  • Har förmågan att skapa goda resultat, utveckla enheten och ser vilket samarbete över enheterna som behövs för att nå dit.
  • Genuint intresserad av andra människor och har en förmåga att entusiasmera och engagera dina medarbetare mot gemensamma mål.
  • Anpassningsbar och flexibel och tycker att det är spännande med förändringar
  • Är lyhörd, transparant och förtroendeingivande.
  • Men framförallt: du är nyfiken, modig och strävar alltid efter ständiga förbättringarFör att vara framgångsrik i rollen så krävs det även att du obehindrat behärskar flytande svenska, både muntligt och skriftligt.

    Vi erbjuderEn arbetsplats där vi fortlöpande utvecklar vår verksamhet. För oss är det viktigt att du som chef känner att du har den kunskap och det stöd du behöver för att kunna ta dig an dina ansvarsområden samt stötta medarbetarna. Därför arbetar vi ständigt med kompetensutveckling i form av olika forum samt utbildningar som du får delta på.

    Vi erbjuder dig bland annat

    • En centralt belagd arbetsplats med goda kommunikationer
    • Ett närvarande, tydligt och lyhört ledarskap med möjlighet till personlig utveckling
    • Ett tryggt nätverk med stöttande chefskollegor och ledningsgrupp
    • En arbetsplats där vi kontinuerligt förbättrar oss och lär av varandra
    • En mängd förmåner via förmånsportalen Benify samt fri tillgång till vårt gym
    • En välfungerande supportstab
    • Ansvar, mandat och frihet

    AnsökanUrval och intervjuer sker löpande under ansökningstiden och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen. Vi svarar gärna på dina frågor och/eller funderingar om tjänsten.

    Varmt välkommen med din ansökan!

    Publicerat: 2024-07-09

    Sista ansökningsdag: 2024-09-08

    Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

    Ansök nu

    Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

    Sök jobbet
    Ansök senast
    08 september 2024 (39 dagar kvar)
    Ansök nu

    Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se