Hoppa till innehåll
Bravura logotyp

Sales Executive till Semine AI

Sista ansökningsdag
05 november 2024 (60 dagar kvar)
Publiceringsdatum
Idag
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Är du relationsskapande och drivs av att nå mål samt göra affärer? Vill du bli en del av ett bolag i framkant som arbetar med artificiell intelligens? Norska techbolaget Semine söker nu en Sales Executive till teamet i Stockholm. Bli en del av ett framåtblickande företag idag!

Om tjänsten

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Semine AI.

Om företaget

Semine är ett snabbt växande techbolag som hjälper företag att automatisera sina ekonomifunktioner genom innovativ användning av artificiell intelligens. Bolaget grundades i Norge 2015 med idéen att överbrygga klyftan mellan människor och teknik genom att eliminera repetitiva och tidskrävande arbetsuppgifter. Plattformen använder egenutvecklade AI-tekniker och erbjuder en end-to-end-lösning på en hyperautomatiseringsplattform som revolutionerar traditionell ekonomihantering. Sedan lanseringen 2020 har Semine upplevt stark tillväxt och fått stort intresse från ledande företag i Norden.

Idag har Semine över 60 medarbetare och kontor i Norge, Sverige och Finland. Med en ledande position på den norska marknaden expanderar nu företaget internationellt och söker talanger som vill vara med och forma framtiden för ekonomisk automation. Som en del av teamet i Semine får du arbeta i en dynamisk och inkluderande arbetsmiljö där innovation och gemenskap står i fokus.

Semine söker nu en Sales Executive till kontoret i Stockholm. Här får du möjlighet att spela en central roll i deras fortsatta expansion och bidra till att forma företagets tillväxtresa på den globala marknaden. Bli en del av ett framåtblickande företag som kombinerar modern teknik med ett starkt teamfokus!

Arbetsuppgifter

I rollen som Sales Executive hos Semine har du ansvar för din pipeline, där du ska säkerställa KPI’er och resultat. Du kommer att arbeta nära SDR som kvalitetssäkrar leads och kunder innan de skickas vidare till dig så att du kan utveckla och fördjupa behovsanalysen med kunden. Dina kontaktpunkter kommer till stor del att vara med personer på CFO- eller Head of Accounting-nivå, med andra ord beslutsfattare som du ska bygga en relation till. Du kommer att vara ansvarig för dina egna säljprocesser och driva affären i samråd med resten av säljteamet. Samarbetet innebär bland annat att du sätter dig in i pågående säljprocesser och säkerställer goda överlämningar till leverans. Du är lyhörd för efterfrågade funktioner och behov från kunderna samt säkerställer att dessa leder till produktförbättringar genom att leverera feedback till bland annat marknadsavdelningen.

* Driva säljprocesser till affärer med nya och befintliga kunder
* Ansvara för din egen pipeline och att säkra KPI’er och resultat
* Ansvara för överlämning av nya kunder till leverans
* Ge feedback för produktförbättringar till marknadsavdelningen
* Säkerställa effektiv kundbearbetning i din pipeline i CRM-systemet HubSpot

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

* Arbetslivserfarenhet inom B2B-försäljning inom IT/software
* Erfarenhet av leverantörsreskontra, fakturering och affärssystem
* Meriterande med eftergymnasial utbildning inom försäljning
* Flytande i svenska och engelska i tal och skrift

Vi söker dig som har ett stort inre driv med ambitionen att leda dig själv. Vi ser att du har en god förståelse för komplex försäljning som involverar flera beröringspunkter, konsultation och lyhördhet för kunder. Att hantera flera bollar i luften blir en del av vardagen, vilket innebär att du behöver kunna hantera hektiska perioder och vara stresstålig. Du har även ett intresse och förståelse inom finans/tech. Då du kommer bli en del av etableringen i Stockholm ser vi att du är en driven och nyfiken person som motiveras av att vara med och skapa en ny arbetsplats som präglas av glädje och gemenskap. Jobbet har stora utvecklingsmöjligheter och nästa naturliga steg är att utvecklas till en Senior Sales Executive för dig med ambitioner om att bygga en karriär!

Övrig information

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Centrala Stockholm
Lön: Fast grundlön + provision

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport via mail, info@bravura.se eller telefon 010-171 47 10 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Bravura logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
05 november 2024 (60 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi på Bravura jobbar med bemanning och rekrytering. Hos oss finns möjligheter för dig som vill ta nästa steg i karriären. Välkommen att hitta ditt drömjobb genom oss - som konsult eller rekryterad.