Hoppa till innehåll
Bravura logotyp

Platform Onboarding Analyst till Position Green

Sista ansökningsdag
11 november 2024 (59 dagar kvar)
Publiceringsdatum
10 september 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Vill du bli en del av ett av Nordens snabbast växande SaaS-bolag och bidra till ett globalt hållbart näringsliv? Har du ett intresse för hållbarhet och söker en datororienterad och kundnära roll? Då kan detta vara tjänsten för dig.

Om tjänsten

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Position Green.

Om företaget

Position Green är en ledande renodlad hållbarhetspartner med ett uppdrag att revolutionera hur företag integrerar hållbarhet. Genom sin SaaS-programvara och strategiska rådgivningstjänster gör Position Greens erbjudande hållbarhet praktisk och mätbar. De stödjer företag i att snabba på sin efterlevnad av hållbarhetsregleringar samtidigt som de stärker deras konkurrenskraft och hållbara påverkan. Position Green kommer från Norden, men verkar globalt i sitt stöd till kunder att navigera och lyckas inom hållbarhet för företag. Position Green har globalt över 380 anställda, fördelade över 10 kontor i Sverige, Danmark, Norge, Belgien, England och USA.

Arbetsuppgifter

I rollen som Platform Onboarding Analyst kommer du att arbeta både nära produkten och kunden under den inledande fasen av deras användning av Position Greens SaaS-plattform. Tillsammans med kollegor inom Customer Success fokuserar du på att säkerställa en framgångsrik onboardingprocess där kunderna lär sig att optimalt använda plattformen för att beräkna och hantera specifik hållbarhetsdata. I nära samarbete med kunder och andra befattningar inom Customer Success-avdelningen analyserar du kundernas behov av hållbarhetsdata och översätter dessa till en skräddarsydd lösning som möter deras specifika krav och önskemål.

Du kommer även att anpassa plattformens mätstrukturer, visualiseringar och rapporter, vilket innebär att du drar nytta av din grundläggande tekniska förståelse, programmeringskunskaper och erfarenhet av hållbarhetsrapportering.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

* Eftergymnasial utbildning inom relevant område, exempelvis ingenjör eller systemvetenskap
* Grundläggande kunskap inom programmering
* Praktisk eller teoretisk bekantskap med lagar, ramverk och beräkningar inom hållbarhet, exempelvis GHG Protocol och GRI
* Obehindrad kunskap i svenska och engelska, tal och skrift

Som person tror vi att du är strukturerad, noggrann och kvalitetsmedveten, och att dessa egenskaper faller naturligt för dig i en föränderlig miljö präglat av högt tempo. Vidare ser vi att du trivs med balansen av att jobba självständigt och i team. Avslutningsvis tror vi att du är en person som vågar ta för dig och tar ett stort ägandeskap över dina projekt.

Övrig information

Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Malmö eller Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport via mail, info@bravura.se eller telefon 010-171 47 10 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Bravura logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
11 november 2024 (59 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi på Bravura jobbar med bemanning och rekrytering. Hos oss finns möjligheter för dig som vill ta nästa steg i karriären. Välkommen att hitta ditt drömjobb genom oss - som konsult eller rekryterad.