Hoppa till innehåll
Bravura logotyp

Junior Kredithandläggare till ledande bolag inom logistik

Publiceringsdatum
14 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Är du serviceinriktad och har erfarenhet av kredithandläggning eller kundreskontra? Här erbjuds du en roll med stort eget ansvar och där du uppmuntras att ta egna initiativ på ett internationellt bolag i framkant!

Om tjänsten

Det här är ett konsultuppdrag på heltid som varar tills minst 2024-09-31. Du blir anställd av Bravura och arbetar som konsult hos företaget. Det finns goda möjligheter till förlängning av uppdraget.

Om företaget

Företaget är marknadsledande inom logistikbranschen och belägna i Solna.
Vi berättar mer på en intervju!

Arbetsuppgifter

I rollen ansvarar du för hantering av kundärenden på ett professionellt och korrekt sätt främst via mejl och telefon. Du ansvarar på ett effektivt och affärsmässigt sätt för att hantera kreditrisker, förfallna fordringar och genom detta säkerställa att lägsta möjliga kreditexponering. Du medverkar till gruppens och de individuella målen blir uppnådda samt på ett självständigt sätt ta ansvar för sin egen utveckling genom att lära sig nya uppgifter och förbättra befintliga processer. I rollen samarbetar du tätt med externa företagskunder men även internt med bland annat säljavdelning, controlling, legal och kundservice.

Urval av arbetsuppgifter:
* Hantera kundärenden via telefon, mejl och post
* Inkassoärenden
* Avstämning av utbetalningar
* Utreda oplacerade betalningar
* Kreditbedömningar
* Bolagsändringar
* Hantering av konkurser, rekonstruktioner och depositioner
* Påminnelser

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

* Minst gymnasial utbildning, meriterande med eftergymnasial utbildning inom ekonomi
* Arbetslivserfarenhet i en liknande roll, exempelvis som kredithandläggare, ekonomiassistent inom kundreskontra eller inkassohandläggare
* Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift
* God dator-och systemvana, i bland annat Excel

Som person bidrar du med din positiva energi och du ser värdet i att bygga relationer både internt och externt. Du har en förmåga att snabbt förstå uppkomna problem och med ditt engagemang och driv tar du dig an dina arbetsuppgifter. Vi söker dig brinner för kundservice och också som är noggrann, analytisk och strukturerad som person. Du är en lagspelare i grunden som drivs av att samarbeta med likasinnade kollegor. Du är flexibel i ditt arbetssätt och räds inte av att arbeta i ett företag som ständigt förändras och utvecklas.

Övrig information

Det här är en annons där företagets namn inte framgår. Ibland väljer vi eller företaget själva att inte gå ut med namnet. Självklart kommer vi att berätta vilket företag det är. Senast om vi ses på intervju.

Start: Omgående
Plats: Solna
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport via mail, info@bravura.se eller telefon 010-171 47 10 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Bravura logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
13 augusti 2024 (56 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi på Bravura jobbar med bemanning och rekrytering. Hos oss finns möjligheter för dig som vill ta nästa steg i karriären. Välkommen att hitta ditt drömjobb genom oss - som konsult eller rekryterad.