Hoppa till innehåll
Bravida logotyp

Projektadministratör till Bravida!

Publiceringsdatum
30 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Har du ett öga för detaljer och trivs i en fartfylld arbetsmiljö? Vill du utveckla dina kunskaper inom administration hos Nordens ledande leverantör av hållbara helhetslösningar inom el, vs och ventilation? Sök då tjänsten som projektadministratör till Bravida! Sök redan idag- Löpande urval tillämpas.

Information om tjänsten

Som Nordens ledande leverantör av hållbara helhetslösningar för el, vs, ventilation och andra tekniska funktioner arbetar Bravida mot en hållbar utveckling för nästa generation. Som projektadministratör hos Bravida kommer du att arbeta med varierande arbetsuppgifter i projektet Förbifart Stockholm! Du kommer att välkomnas till en härlig arbetsmiljö som präglas av god kommunikation, utveckling och hjälpsamma kollegor!

Du erbjuds
  • En lärorik tjänst hos ett innovativt bolag
  • Möjligheten att tillhöra ett härligt gäng med god arbetsmiljö
  • En meriterande tjänst inom byggbranschen med chans till förlängning
Arbetsuppgifter

Som projektadministratör kommer du ha en stöttande roll där du avlastar i projektet Förbifart Stockholm. Du kommer ha en avgörande roll i och med koordinering av logistik och vara en central medarbetare i projektet. Du kommer till exempel att:
  • Registrera och följa upp leveranser och transporter till anläggningen
  • Ha kontinuerlig dialog med leverantörer och se till så att beställda leveranser anländer i tid och till rätt plats
  • Lägga beställningar till kontoret så som te, kaffe och se till så att kontoret är i sin ordning
  • Koordinera tjänster som städning, tömning av hushållsavfall och avfallshantering från projektet
Vi söker dig som:

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen. Därför tror vi att du är en social och kommunikativ person som inte räds för att kavla upp ärmarna för att skapa struktur i en byggmiljö! Det är en varierande roll med mycket eget ansvar, och vi ser därför att du är initiativtagande, kommunikativ och strukturerad. Vidare ser vi även att du har:
  • God datorvana och van vid PC
  • Goda kunskaper i svenska och engelska, i både tal och skrift
  • Avslutad gymnasial utbildning
Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet av något form av bokningsprogram men även om du innehar B-körkort.

Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos Bravida under 6 månader. Intentionen är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet. Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Bravidas önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@professionalsnord.se

START: Omgående
OMFATTNING: Heltid
STAD: Stockholm, Skärholmen
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Filippa Furugren

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se
Bravida logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
29 juni 2024 (11 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision - Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!