Hoppa till innehåll

Vikarierande Medicinsk sekreterare/Vårdadministratör

Publiceringsdatum
08 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Bragée kliniker söker en Medicinsk sekreterare eller Vårdadministratör för en tidsbegränsad anställning på sex månader. Vi erbjuder ett självständigt arbete i en trevlig arbetsmiljö där ett professionellt och varmt bemötande gentemot både patienter och kollegor är en självklarhet.

Om dig:

Vi söker dig som är utbildad medicinsk sekreterare eller vårdadministratör.

För att trivas i rollen så har du vana av att jobba i Take Care med KVÅ-registrering, kassning och bokning och har erfarenhet av arbete i reception. Har du erfarenhet av TeleQ och 1177 så är det meriterande. Tyngdpunkten för arbetsuppgifterna enligt ovan kommer variera från dag till dag.

Som person är du strukturerad och lösningsorienterad och en van administratör. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Om oss:

Bragée Kliniker består av flera enheter som Bragée Rehab, Bragée Husläkarmottagning Östermalm och Bragée Primärvårdsrehabilitering. Bragée Kliniker har runt 100 anställda och har funnits sedan 2014. Våra lokaler ligger i Garnisonen på Karlavägen 100.

Vill du veta mer om oss, läs på http://www.bragee.se/

Övrigt:

Tjänsten är en tidsbegränsad anställning på heltid på sex månader med möjlighet till förlängning och kommer tillsättas så snart som möjligt. Arbetstiderna är huvudsakligen dagtid, men viss kvällstjänstgöring kan förekomma.

Vi intervjuar löpande under ansökningstiden och tjänsten kan därför komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

För frågor om tjänsten mejla Andreas Iwarsson, Verksamhetschef andreas.iwarsson@bragee.se under v.28-29 och Åsa-Marie Berglund, enhetschef asa-marie.berglund@bragee.se under v.31-32

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
11 augusti 2024 (15 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se