Hoppa till innehåll

Personlig assistent vaken natt till pojke i Enskede

Sista ansökningsdag
15 september 2024 (14 dagar kvar)
Publiceringsdatum
30 augusti 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Om tjänsten

Just nu söker dig som vill arbeta som nattassistent 2-3 vardagsnättertill en pojke 10 år med autism och muskeldysrofi , pojken bor i Svedmyra tillsammans med sin familj och 2 katter.

Då pojken har assistans kvällstid vardagar och dag och kväll helgerså är det meriterande om du även kan tänka dig att arbeta dessa tidervid ordinarie assistenters frånvaro vid tex semester.

Arbetsuppgifterna är bland annat:

  • Hjälpa till med de dagliga rutinerna
  • Hämta pojken i skolan vid kvällspass
  • Assistera vid personlig hygien, av- och påklädning samt vid måltider
  • Lyft kan förekomma vid förflyttningar
  • Leka , samt vara med på utflykter

Arbetspassen hos denna kund är :

Vardagsnätter klockan 00.00-08.30

Kvällstid klockan 16.00-21.00

Helger klockan 08.00-15.00 samt 15.00-21.00

Nattpass helger klockan 01.00-08.00

Om dig

Du är mellan 23-50 år med stort ansvar och känsla för barn med funktionsvariation. Du måste vara punktlig och ansvarstagande och kunna ta såväl skriftliga och muntliga direktiv för att skapa trygghet. Du är ansvarstagande och inkännande och ödmjuk inför andra människors livssituation.Meriterande : Duhar utbildning inom vård och omsorg samt kunskap om autism samt omdu har erfarenhet av alternativ kommunikation så som TAKK

Krav

* Du är icke- rökare

* Ej allergisk mot pälsdjur

* Yrkesmässig erfarenhet av att arbeta vaken natt

* Du behärskar svenska obehindrat i tal och skrift.För att vår kund ska trivas med dig behöver du vara en positiv, varm trygg och lyhörd person med mycket tålamod.Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

I detta uppdrag krävs det att du har förståelsen för att jobba i ett hem och att ta hänsyn till övriga familjemedlemmar

För att underlätta processen vid eventuell anställning krävs att du har ett BankID och godkänner att använda detta i tjänsten samt att du uppvisar ett aktuellt utdrag ur polisens belastningsregister, vilket du snabbt kan beställa här och ta med till intervjutillfället. Registret du ska beställa heter "Arbete med barn med funktionsnedsättningar", då vi använder detta för alla våra anställningar. Tillträde: 1 oktober

Lön: Vi tillämpar individuell lönesättning. Övriga ersättningar i enlighet med kollektivavtal.

Om rekryteringsprocessen:Din ansökan kan komma att delas med våra systerbolag om din profil matchar en annan tjänst inom Team Olivia .

För dig med anställningsstöd: BonZi personligt stödär ett inkluderande företag.Vi välkomnaralla sökanden och även du som har rätt till någon form avanställningsstöd genom arbetsförmedlingen . Det är frivilligt att ange denna information i din ansökan, alternativt kan du ävenmeddela detta vid en eventuell intervju.

Att tänka på inför din ansökan:

En förutsättning för att påbörja en anställning hos på Bonzi är att du som söker kan uppvisa giltig ID -handling och lämna in personbevis samt eventuella dokument som styrker rätten till arbete inom Sverige. Personbevis kan du enkelt ladda ned på Skatteverkets hemsida. För att kunna jobba som personlig assistent måste du vara minst 18 år.Om oss:Bonzi personligt stöd är ett företag som administrerar personlig assistans, boendestöd ledsagar- och avlösarservice. Vårt kontor finns i Skarpnäck.

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
15 september 2024 (14 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se