Hoppa till innehåll

Juridikstuderande som vill arbeta extra på advokatbyrå

Publiceringsdatum
25 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

BELLE Advokatbyrå är en modern advokatbyrå som är verksam inom flera rättsområden. Vårt huvudkontor ligger i Spånga, strax utanför centrala Stockholm. Vi biträder privatpersoner med humanjuridik (brottmål, socialrätt, familjerätt) och företag biträder vi med affärsjuridik (bolagsrätt, transaktioner, olika typer av avtal, GDPR, tvister, likvidationer).

Om tjänsten

Nu söker vi en juriststudent som vill arbeta extra hos oss några timmar i vecka på kontoret i Spånga och biträda våra jurister inom samtliga rättsområden.

Du kommer att hjälpa till med administrativa göromål, så som arkivering, ärendehantering samt juridiska göromål, rättsutredningar, förbereda mål och ärenden, upprätta utkast på avtal, granska texter m.m.

Vad vi söker

Vi ser att du är i mitten eller slutskedet av din juristutbildning. Det är viktigt att du besitter goda juridiska kunskaper och är mycket noggrann. Tidigare erfarenhet av liknande arbete är meriterande.

Eftersom vi är en mindre advokatbyrå fäster stor vikt vid personliga egenskaper.

Ansökningsförfarandet

Skicka dina ansökningshandlingar (CV, betyg, personligt brev etc.) till info@belleadvokat.se. Märk din ansökan med "Juristassistent". Urval sker löpande och tillträde sker snarast.

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
24 augusti 2024 (28 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se