Hoppa till innehåll

Hudterapeut sökes!

Sista ansökningsdag
01 oktober 2024 (14 dagar kvar)
Publiceringsdatum
15 september 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Specialist inom Hudvård och Öronterapi sökes!

Vi söker en erfaren specialist inom hudvård och öronterapi för att gå med i vårt växande team på Evan Beauty Center. Om du brinner för att leverera högkvalitativa behandlingar och förbättra kundernas välbefinnande, är detta möjligheten för dig.

Vi söker dig som är intresserad av att arbeta med laser, ansiktsbehandlingar och övriga maskiner. Du ska vara certifierad hudterapeut (CIDESCO eller motsvarande) och ha erfarenhet av att använda avancerad skönhetsutrustning. Vi letar efter någon som har erfarenhet från koreansk skönhetsvård, dess maskiner och teorier. Det är även ett krav att du kan semi-permanent makeup, ögonfransförlängning, öronterapi och micro-needling.

Du kommer att ansvara för att utföra specialiserade ansiktsbehandlingar samt öronterapi (öronmassage, rengöring och aromaterapi för att lindra spänningar och främja avslappning).

Den ideala kandidaten har minst 2-3 års erfarenhet, starka sociala färdigheter och ett engagemang för att leverera personliga tjänster.

Det är viktigt för oss att du liksom vi brinner för ditt yrke och är beredd på att ge det där lilla extra till kunden samt har en positiv inställning och vill aktivt vara delaktig i ett kreativt team som tillsammans ständigt utvecklas.

Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
01 oktober 2024 (14 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se