Hoppa till innehåll

Projektledare Brandlarm

Sista ansökningsdag
03 oktober 2024 (5 dagar kvar)
Publiceringsdatum
03 september 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Vill du arbeta i en verksamhet som värnar om sina medarbetares arbetsmiljö, flexibilitet och utveckling? Vill du ha frihet under ansvar att överträffa kundernas förväntningar genom din kunskap, ditt driv och ditt intresse? Då kan rollen som Projektledare hos oss i Stockholm vara någonting för dig!

Axians Säkerhet utvecklas. Därför vill vi förstärka vårt säkerhetsgäng med en Projektledare i Stockholm. Rollen som projektledare är central och betydelsefull. Du är företagets ansikte ut mot marknaden och ditt uppdrag är att utveckla affären, försäljningen och medarbetarna så att verksamheten blir den bästa på marknaden. Du kommer att arbeta i ett entreprenörsdrivet företag som kännetecknas av tillväxt och korta beslutsvägar. Du får jobba med de mest spännande projekten och tillsammans med de bästa kollegorna!


Din roll

I rollen som projektledare inom Säkerhet leder du ett team som består av projektörer, tekniker och installatörer, där du och ditt team genomför säkerhetsinstallationer av larm, passage, brand- och utrymningslarm, CCTV och integrerade system. Du kommer även att ha följande arbetsuppgifter och ansvar:

  • Övergripande ansvar för projektens produktion, tidplan, budget och resultat.
  • Resurs- och bemanningsplanering, leda, coacha och utveckla medarbetare.
  • Nära samarbete med kunder och leverantörer.
  • Kalkylering som ligger till grund för offerter och kommande projekt.
  • Säkerställa att arbetet i projekten håller hög nivå gällande kvalitet och arbetsmiljö, ordning och reda.
  • Skapa nya kundkontakter och segment.
  • Självständigt genomföra behovsanalyser och inhämta kravspecifikationer
  • Offerera, förhandla och genomföra affären.


Kompetensprofil

Som Projektledare har du relevant utbildning och bakgrund inom säkerhetsinstallationer, eller likvärdig kompetens som krävs för rollen. Vi ser att du har minst 5 års erfarenhet inom brandlarm, inbrottslarm och passersystem. Vi söker dig som har ett engagemang och tydligt ledarskap. Du trivs med ett arbete som innebär försäljning och har ett stort fokus på att utveckla affärer. Du har hög social kompetens och en enastående förmåga att etablera och utveckla relationer, både med kunder och kollegor. Vi ser också att du har en utmärkande drivkraft och vilja att nå resultat med kombinationen människor, teknik, ekonomi och affär.

Vi förutsätter att du har goda grundläggande IT-kunskaper och vana av program inom Microsoft Office. Har du kunskaper inom CAD, konstruktion och kalkylering är detta meriterande.

Är du behörigingenjör inom Brandlarm, Inbrottslarm, CCTV är detta meriterande.

Axians erbjuder

Ett kvalificerat och självständigt arbete i ett spännande och expansivt företag, där dina insatser gör skillnad. Axians värnar om sin personal att de ska trivas och utvecklas och vi tror att du med ditt goda ledarskap, positiva inställning och prestigelöshet, blir en viktig del i vårt team. Vi har ett flertal förmåner som vi erbjuder såsom arbetstidsförkortning, aktiespararprogram och förmånscykel.

Ansök idag och bli en av oss! Vid frågor, vänligen kontakta rekryterande chef Torgny Johansson torgny.johansson@axians.com.

Vi använder oss av tester i urvalsprocessen som tar ca 18 min att genomföra. Detta effektiviserar och automatiserar rekryteringsprocessen samt ger en mer objektiv och icke-diskriminerande rekryteringsprocess.

Välkommen till Axians!

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
03 oktober 2024 (5 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se