Hoppa till innehåll

Kom och bli en i vårt härliga gäng på Attendo hemtjänst Enskede

Publiceringsdatum
26 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Välkommen till en värderingsstyrd organisation

På Attendo hemtjänst Enskede arbetar engagerade och duktiga medarbetare veckans alla dagar. Här är vi ett glatt gäng kollegor där alla hjälper och stöttar varandra så att de kunder som anlitar oss får det så bra som möjligt. För oss är kunden viktig och behandlas med respekt och värme. Vi är engagerade och arbetar med fokus på hög kvalitet och kundnöjdhet.

Nu söker vi undersköterskor till dagtid och helger

Före erbjudande om anställning ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas tillsammans med giltig fotolegitimation.

Beskrivning av tjänsten

  • Timvikarie dag, kväll samt helg
  • Krav på cykelvana
  • Körkort är ett krav

Kravprofil:

  • Vårdbiträde
  • Goda kunskaper i svenska språket (tal och skrift)
  • God datorkunskap/datorvana
  • Tidigare arbetat inom äldreomsorg
  • Meriterande om du har Körkort B

Vill du veta mer om vad en arbetsdag inom hemtjänsten innebär så klicka på länken för att komma till vår film. Länk till film

Du trivs med att ge god service, skapa fina relationer och vill ge livskvalité till våra kunder. Du är en självständig, ödmjuk och ansvarsfull person som brinner för vård av äldre och kan se individens behov.

Stämmer beskrivningen in på dig? Sök redan idag!

Om Attendo

Attendo är ett av Sveriges ledande vård- och omsorgsföretag med 24 000 medarbetare. Mångfald värderas högt, vårt arbete ska stärka individen och vi arbetar för att ge utmärkt service både till våra kunder och kollegor. Attendo verkar i en platt organisation och är en trygg arbetsplats där du får chans att utvecklas.

På Attendo arbetar vi helhjärtat med att ge trygghet och omsorg till människor som behöver stöd i vardagen. Vår omsorg utgår från mänskliga möten – stunder där vi visar att vi bryr oss om varandra. Vi kallar det Med hjärta för omsorg.

Vi tror att delaktighet, tydlig kommunikation och ett närvarande ledarskap leder till trivsel och arbetsglädje.

Attendo är en lärande organisation och välkomnar nya idéer och initiativ för att vi tillsammans ska kunna utveckla omsorgen framåt.

Våra värderingar Omtanke, Engagemang och Kompetens vägleder oss i vårt arbete för att kunderna ska trivas och känna självständighet.

Vi går igenom ansökningarna löpande.

Före erbjudande om anställning ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas tillsammans med giltig fotolegitimation.

Välkommen med din ansökan – tillsammans gör vi omsorgen bättre!

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se