Hoppa till innehåll
Publiceringsdatum
26 juli 2024
Antal tjänster
2
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Vi på Asgard flytt och städ AB söker efter två pålitliga och seriösa förare för vårt flytt- och monteringsteam. Vi strävar efter att långsiktigt växa och expandera vår verksamhet.

Som förare för flytthjälp kommer du att utföra olika typer av arbetsuppgifter. Det kan inkludera flytt och montering av möbler, köra vår lastbil till specifika destinationer och vid behov kommunicera med våra kunder.

För att trivas och utvecklas hos oss behöver du kunna ta ansvar för dina arbetsuppgifter. Det är också en fördel om du är fysiskt stark, då vissa moment kan vara krävande och ansträngande för kroppen.

Om du är en person som är morgonpigg och trivs med att arbeta i team, så är du mycket välkommen till oss på Städservice AB!

Vår flytt och städ firma, har många års erfarenhet och har samarbetat med både företag och privatpersoner. Genom att prioritera och värdesätta våra kunder har vi etablerat oss som ett pålitligt och professionellt alternativ i en konkurrensutsatt bransch. Vi strävar alltid efter att erbjuda högkvalitativ och pålitlig städning och flytthjälp till våra kunder.

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
01 september 2024 (36 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se