Hoppa till innehåll

Lösningsarkitekt till Matas Group

Publiceringsdatum
12 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Som Lösningsarkitekt blir du en del av vårt arkitektteam som jobbar med att stötta vår verksamhet och driva vår IT-strategi framåt. Teamet ansvarar för arkitektur, strategi, säkerhet med målsättningen att IT-landskapet ska tillhandahålla pålitliga, säkra samt innovativa lösningar för samtliga utav Matas Group affärsområden.

Rollen är central i vår pågående IT-transformation efter bildandet av Matas Group. Som lösningsarkitekt kommer du att vara rådgivande i framtagandet av nya tekniska lösningar som stöttar både tekniska samt verksamhetskrav. Du behöver förstå och verka för att realisera verksamhetens önskemål och behov, men även kunna utmana dessa och erbjuda alternativa lösningar.

Genom att delta i projekt samt systemimplementeringar arbetar du med strategisk kravställning och design av lösningar och säkerställer att rätt tekniska beslut tas i olika projekt. Du kommer även att jobba med att identifiera potential och utmaningar i befintliga system och löpande föreslå förbättringar. Då vi står inför en IT-transformation kommer du att få ta mycket ansvar i att hitta synergier i olika delar av gruppen för att bidra till Matas Group övergripande strategi.

Om dig

I denna roll ser vi att du har 3+ års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter inom retailbranschen. Du har deltagit i systemimplementeringar eller projektgenomföranden inom retail och har erfarenhet av kravställning samt stöttning av verksamhetsprocesser.

Du arbetar och brinner för att ta fram lösningar som levererar verksamhetsresultat men som samtidigt går i linje med den satta IT-strategin. Du bör även ha en god förmåga till att ta initiativ och lösa problem som skapar värde för flera delar av verksamheten. Du har insyn i processer och hur systemen hänger ihop med dessa, och kan i de fall det krävs djupdyka i detaljer men fokus är att få ihop en helhet.

Utöver detta är det meriterande med erfarenhet av:

  • Integration och/eller integrationsplattformar
  • Azure
  • Systemutveckling
  • Aktivt deltagande i större förändringsarbeten

Om Matas Group

Matas Group är en ledande aktör inom skönhet och välmående i Norden med verksamhet i Sverige, Danmark, Norge och Finland. Vi driver närmare 500 butiker och flera webbplatser, och med över 5 miljoner medlemmar i våra kundklubbar samlar vi in en enorm mängd data för att ständigt förbättra kundupplevelsen.

Efter uppköpet av KICKS Group har vi inlett utveckling av en gemensam dataplattform för att ytterligare stärka våra höga ambitioner att förbättra kundupplevelsen och effektivitet med hjälp av data och AI.

Hos oss får du möjlighet att arbeta i en miljö där tempot är högt och där innovation värderas högt. Följ med på vår resa för att forma framtiden för skönhet och välmående i Norden!

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
29 december 2024 (155 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se