Hoppa till innehåll

Integrationsarkitekt till Matas Group

Publiceringsdatum
12 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Vi söker nu en innovativ Integrationsarkitekt till vårt arkitektteam som jobbar med att stötta vår verksamhet och driva vår IT-strategi framåt. Teamet ansvarar för arkitektur, strategi, säkerhet med målsättningen att IT-landskapet ska tillhandahålla pålitliga, säkra samt innovativa lösningar för företagets samtliga affärsområden och enheter.

Som Integrationsarkitekt hos oss har du en viktig del i vår pågående IT-transformation efter Matas uppköp av Kicks. Du kommer att jobba med att översätta verksamhetskrav till tekniska lösningar, stötta och agera rådgivande mot våra interna utvecklingsteam och säkerställa att rätt tekniska beslut tas för att skapa största möjliga värde för organisationen.

Du kommer vara delaktig i flera projekt och kravställa kring integrationer, design och system. Du kommer även att aktivt verka för att förbättra integrationsarbetet och realisera verksamhetskrav genom att säkerställa teknikval. I din roll har du en avgörande roll i vår IT-transformation som ska skapa synergier genom hela Matas Group.

Om dig

För att trivas i rollen bör du ha en god förmåga att förstå verksamhetskrav och översätta dessa till tekniska lösningar där du är ansvarig för att hitta en lämplig väg framåt. Vi ser gärna att du har minst 3 års erfarenhet av en liknande roll där du jobbat med integrationer och/eller integrationsplattformar. Detta passar även dig som inte jobbat som arkitekt tidigare men som är intresserad av att utvecklas inom området. Det viktigaste för oss är att du är en driven och självgående person som har en god initiativförmåga.

Utöver detta är det meriterande om du har erfarenhet av:

  • Azure
  • Systemutveckling
  • Retailbranschen

Om Matas Group

Matas Group är en ledande aktör inom skönhet och välmående i Norden med verksamhet i Sverige, Danmark, Norge och Finland. Vi driver närmare 500 butiker och flera webbplatser, och med över 5 miljoner medlemmar i våra kundklubbar samlar vi in en enorm mängd data för att ständigt förbättra kundupplevelsen.

Efter uppköpet av KICKS Group har vi inlett utveckling av en gemensam dataplattform för att ytterligare stärka våra höga ambitioner att förbättra kundupplevelsen och effektivitet med hjälp av data och AI.

Hos oss får du möjlighet att arbeta i en miljö där tempot är högt och där innovation värderas högt. Följ med på vår resa för att forma framtiden för skönhet och välmående i Norden!

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
29 december 2024 (155 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se