Hoppa till innehåll

Gen AI Engineer till Matas Group

Sista ansökningsdag
29 december 2024 (119 dagar kvar)
Publiceringsdatum
12 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Vi söker nu en nyfiken Gen AI Engineer till vårt Core AI-team. Denna nya roll är skapad som en del av en pågående transformation där Matas Group (bestående av Kicks och Matas) jobbar för att stärka vår AI-kapacitet och förbättra våra kundupplevelser. Detta är en spännande tid för oss och vi letar efter någon som vill vara med på resan och bidra till att skapa värde för hela verksamheten.

Som Gen AI Engineer jobbar du nära personer från hela Matas Group och hjälper dem att hantera utmaningar och hitta möjligheter med hjälp av modern AI. Din roll innefattar bland annat projektledning och teknisk implementation. Teknisk implementation kan innebära allt från att implementera existerande Gen AI produkter till att träna modeller från grunden.

Genom att arbeta nära flera delar av verksamheten så får du en unik insikt in i Matas Group och en stor möjlighet att lära dig mer om retail. Du kommer även att vara delaktig i att utbilda verksamheten inom AI-området.

Vi erbjuder en nyckelroll i vår strategiska satsning på att integrera AI-lösningar i hela verksamheten. Du blir en del av ett team som präglas av en kreativ arbetsmiljö där du får stora möjligheter att påverka och utveckla våra AI-projekt.

Om dig

Vi söker dig som har minst två års erfarenhet som Data Scientist eller en liknande roll. Vi ser även att du har en masterexamen i Computer Science, Machine Learning eller likvärdigt. Det viktigaste för oss är att du har ett starkt intresse av modern AI-teknik och generativ AI och vill utveckla området tillsammans med oss.

Utöver detta söker vi dig med erfarenhet av:

  • Projektledning
  • Python
  • Databehandling (Pandas/SQL/PySpark etc)

Om Matas Group

Matas Group är en ledande aktör inom skönhet och välmående i Norden med verksamhet i Sverige, Danmark, Norge och Finland. Vi driver närmare 500 butiker och flera webbplatser, och med över 5 miljoner medlemmar i våra kundklubbar samlar vi in en enorm mängd data för att ständigt förbättra kundupplevelsen.

Efter uppköpet av KICKS Group har vi inlett utveckling av en gemensam dataplattform för att ytterligare stärka våra höga ambitioner att förbättra kundupplevelsen och effektivitet med hjälp av data och AI.

Hos oss får du möjlighet att arbeta i en miljö där tempot är högt och där innovation värderas högt. Följ med på vår resa för att forma framtiden för skönhet och välmående i Norden!

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
29 december 2024 (119 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se