Hoppa till innehåll

Bedrägerispecialist till bank i Stockholm

Publiceringsdatum
23 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

ArbetsbeskrivningNu tillhösten söker vi efteren erfaren bedrägerispecialist för en rekryteringtill en av våra bankkunder i norra Stockholm. För rollen som specialist bör du haminst 3-4 års erfarenhet av arbete med bedrägerier inom företagskundsegmentet. I den här funktionenkommer duatt vara en nyckelperson i bedrägeriutredningar, du kommerhantera förfrågningar mellan banker och myndigheter samt vara delaktig i utvecklingen av bedrägeriprocesser och kravställning mot system för att förhindra bedrägerier mer effektivt inom företaget. Rollen innebär även arbete relaterat till AML

Exempel på arbetsuppgifter:

  • Utveckla och implementera åtgärder för att förebygga bedrägerier
  • Genomföra utbildningsinsatser om bedrägeriförebyggande åtgärder för personalen
  • Samarbeta med interna och externa intressenter för att bekämpa och förhindra bedrägerier
  • Kontinuerligt förbättra och effektivisera arbetssätt inom bedrägeri
  • Bidra vid riskanalyser och ta fram underlag/statistik för riskbedömningar

Kvalifikationer och egenskaper

För att lyckas i den här rollen krävs det att du har flera års erfarenhet inom bedrägeriutredningar och systemkrav för hantering av bedrägerier.Det är viktigt att du har en bredare erfarenhet av olika typer av bedrägerier som påverkar företag och inte bara erfarenhet kring exempelvis kortbedrägerier.

Att ha en god samarbetsförmåga samt förmåga att arbeta både självständigt och i team blir viktigt i den här gruppen. Givetvis är duanalytisk lagd och har en förmåga att identifiera förbättringsområden. Andra personliga egenskaper somintegritet, noggrannhet och engagemang blir även avgörandeför att passa in och kunna bekämpa ekonomisk brottslighet.

    Att arbete som bedrägerispecialist hos den här banken ger dig enarbetsmiljö som främjar din professionella utveckling. Möjlighet att arbeta med engagerade kollegor ochchans att göra verklig skillnad i kampen mot ekonomisk brottslighet.

      Om AmendoAmendo är en av Sveriges ledande aktörer inom rekrytering och konsultuthyrning med en tydlig inriktning mot ekonomi, bank, finans, försäkring, HR och kommunikation. Vi är ett expansivt bolag med kontor i centrala Stockholm, Göteborg, Malmö, Sundsvall och Luleå med verksamhet i hela Sverige. Följ oss gärna på Linkedin, Instagram, Facebook och TikTok!

      Amendo är en del av Amendo Group och har arbetat med kompetensförsörjning sedan 2001. Tillsammans med våra systerbolag Lagotto Executive Search & Interim och Amendo Tech utvecklar vi världen med kompetens, idag och i framtiden.Frågor och kontaktVid frågor och funderingar är du välkommen att kontakta Amendos Talent AcquisitionManager Jenny Nenne Slättenhäll,jenny.slattenhall@amendo.se.Då vi träffar kandidater löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum är du varmt välkommen att söka tjänsten så snart som möjligt. Vi ser fram emot din ansökan!

      #LI-JS1#BOFF

      Ansök nu

      Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se