Hoppa till innehåll

Servicevärdar & Flaggvakter

Publiceringsdatum
21 juli 2024
Antal tjänster
30
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se


Servicevärdar & Flaggvakter sökes till Alfa Transport& Bemanning AB

Om tjänsten: Vi söker en engagerad och serviceinriktad person som vill jobba extra (vid behov) och vill bli en del av vårt team som servicevärd och flaggvakt. Som servicevärd och flaggvakt kommer du att vara ansiktet utåt för vårt företag och säkerställa att våra kunder får en förstklassig upplevelse.

Om oss

Alfa Transport& Bemanning AB Bemanningsföretag tillhandahåller personal i olika yrkeskategorier. Vi har samarbetspartner och uppdragsgivare i olika branscher. Alfa Transport & Bemanning AB anlitar enkom personal som innehar erforderlig formell kompetens och erfarenhet samt uppfyller de standarder och regleringar som är styrande för branschen och förutsätts för att kunna tillhandahålla tjänst.

Arbetsuppgifter. Servicevärdar

Ø Servicevärdarnas arbetsuppgift är att med hög service och trevligt pedagogiskt bemötande hjälpa resenärer och annan personal som befinner sig vid arbetsplatsen med tydlig vägledning och direktiv för hur de ska gå och vart linjer/avgångar utgår ifrån.

Ø Hantera klagomål och lösa problem på ett professionellt sätt.

Ø Samarbeta med andra avdelningar för att säkerställa en smidig kundupplevelse.

Arbetsuppgifter Flaggvakter

En flaggvakt har en viktig roll vid vägarbeten och andra områden där trafikdirigering behövs. Här är en översikt över uppdraget:

Ø Dirigera Trafik: Flaggvakter ansvarar för att dirigera trafiken för att säkerställa att arbetare och trafikanter är säkra. Detta innebär att använda olika signaler och tecken för att styra fordon och fotgängare.

Ø Säkerhet: En stor del av uppdraget är att upprätthålla hög säkerhet. Flaggvakter måste vara medvetna om arbetsmiljökrav och säkerhetsföreskrifter för att minimera risker.

Ø Kommunikation: Flaggvakter måste effektivt kommunicera med andra arbetare och ibland med allmänheten för att informera om förändringar i trafikflödet eller andra viktiga meddelanden.

Ø Utrustning: Flaggvakt använder specifik utrustning som flaggor, skyltar och ibland kommunikationsradio för att utföra sina uppgifter.

Ø Utbildning: För att bli flaggvakt krävs utbildning som täcker säkerhetsprotokoll, användning av utrustning och praktiska övningar i trafikdirigering varför att inneha erforderligt kompetensintyg är ett krav.

Ø Det är ett ansvarsfullt jobb som kräver uppmärksamhet och noggrannhet för att säkerställa att alla på platsen är säkra.






Kvalifikationer.

Ø Tidigare erfarenhet av kundservice är meriterande.

Ø God kommunikationsförmåga och ett vänligt bemötande.

Ø Förmåga att hantera stressiga situationer med ett lugnt och professionellt förhållningssätt.

Ø Flexibilitet och förmåga att arbeta både självständigt och i team.

Ø Goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift.

Ø Kompetensintyg (APV ) på arbete på väg steg 1.1-1.2-1.3. Krav!

Ø Ett utdrag ur belastningsregistret. Krav!

Ø Väktarutbildning (VU1 och VU2) och giltigt förordnande. Meriterande.

Vi erbjuder:

Ø En dynamisk och stimulerande arbetsmiljö.

Ø Möjlighet till personlig och professionell utveckling.

Ansökan: Skicka din ansökan med CV och personligt brev till info@lfaa.se senast 20240804. Märk ansökan med “Servicevärdar & Flaggvakter”

Vi ser fram emot att höra från dig!


Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
05 augusti 2024 (9 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se