Hoppa till innehåll

Affärsutvecklingsassistent

Publiceringsdatum
08 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Företagsbeskrivning

AFRY erbjuder tjänster inom teknik, design, digitalisering och rådgivning. Vi är hängivna experter inom industri, energi- och infrastruktur, som skapar värde för kommande generationer. AFRY har en global räckvidd med djupa rötter i Norden. Tillsammans accelererar vi omställningen till ett mer hållbart samhälle.

Jobbeskrivning

Affärsområde Buildings är med över 1500 medarbetare en av Sveriges största aktörer inom bygg- och fastighetssektorn. Vi skapar hållbara, byggnadsrelaterade teknik- och designlösningar för fastighetsägare, entreprenörer och industri.

Som affärsutvecklingsassistent hos oss kommer du att spela en central roll i vår organisation. Du kommer att arbeta med en mängd olika uppgifter för att stödja vårt initiativ inom affärsutveckling och säkerställa att vår kommunikation är effektiv samt professionell.

Du kommer ingå i stabsteamet tillsammans med HR, ekonomi, kommunikation, affärsutveckling och operations. Arbetsuppgifterna kommer bland annat bestå av att arbeta med planering av interna sammankomster, kundevent, marknadsmaterial, utveckling av våra produkt- och tjänstespecifika webbsidor inom energieffektivisering samt fastighetsförvaltning. Det ingår också arbete med sociala medier och sökordsoptimering, jobba med innehåll och layout i presentationer, utveckla samt uppdatera affärsområdets intranät. Dessutom administrerar du ett antal för organisationen viktiga branschabonnemang och jobbar löpande med att hitta besparingar i dessa.

Är du en driven och strukturerad person med erfarenhet av affärsutveckling? Vill du vara med och utveckla våra affärsprocesser, skapa marknadsmaterial och hantera viktiga administrativa uppgifter? Då kan du vara den vi söker!

Kravspecifikation

Vi tror att du som söker har med dig en utbildning inom marknadsföring, webbutveckling eller liknande. Du har hunnit få några års erfarenhet av en roll som liknar den vi beskriver ovan. Du har goda kunskaper inom webbutveckling och sökordsoptimering samt är van att arbeta med verktyg som PPT, Indesign och E-marketeer.


Som person är du noggrann och har en god administrativ förmåga. Du har ett genuint intresse för affärsutveckling och arbetar strukturerat och målinriktat, samt har förmåga att på egen hand driva projekt. Därtill har du ett professionellt och samarbetsorienterat förhållningssätt med ett eget inre driv vilket du bidrar till verksamhetens framgång.

Även om vi är ett internationellt företag, är det ett krav att du behärskar det svenska språket muntligt såväl som i skrift för att svara mot våra kunders behov.

På AFRY arbetar vi alltid efter våra värdeord Brave, Devoted och Team player.

Ytterligare information

Välkommen med din ansökan, sista ansökningsdag är 2024-08-31. På grund av semestertider kan svar dröja längre än vanligt.

Kontaktuppgifter för frågor

Lennart Edéus, COO Business Area Buildings

lennart.edeus@afry.com

Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.


På AFRY driver vi förändring i allt vi gör. Vi anser att förändring sker när modiga idéer möts, när vi samarbetar, skapar innovation och omfamnar kreativa lösningar, det är så vi skapar framtiden. Vi söker konstant kvalificerade kandidater som vill ansluta sig till våra inkluderande team runt om i världen. Bli en del av oss och påskynda den gröna omställningen

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
07 augusti 2024 (10 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se