Hoppa till innehåll

Spännande säljutmaning för dig med erfarenhet av Google/Sociala medier

Publiceringsdatum
12 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

AdomatIQ Performance Marketing är en av norra Europas ledande specialistbyråer inom betald annonsering på Google och sociala medier. Vi har vårt huvudkontor i centrala Stockholm samt ett kontor i Lisabon, Portugal och vi planerar att öppna ett ytterligare kontor i Tyskland om ungefär ett år. Vårt team av digitala rådgivare och seniora kampanjspecialister är experter på att skapa uppmärksammade kampanjer som leder till påtagligt förbättrade resultat för vår stora och snabbväxande kundskara.

Vi har ledande expertis inom betald annonsering på Facebook, Google, TikTok, Instagram och YouTube, och vi anpassar våra kunders budskap och värdeförslag till deras publiks önskemål och förväntningar.

Vårt fokus ligger på att skapa mätbara resultat och erbjuder löpande månadsavtal utan bindningstider för att säkerställa kundnöjdhet och erbjuda maximal flexibilitet för våra kunder.

Vår exceptionella meritlista inkluderar 100 % 5-stjärniga recensioner, en kundbehållningsgrad på över 90 % och en genomsnittlig kundavkastning på över 800 % på alla längre samarbeten.

För e-handelsföretag levererar vi en genomsnittlig kundROAS på över 15 gånger annonsbudget i avkastning, vilket placerar oss i Europas absoluta toppskikt.


Rollbeskrivning

Detta är en hybridroll på heltid för en person med kunskap inom digital försäljning och driv för att lyckas även internationellt. Du kommer att ansvara för att identifiera potentiella nya kunder, hantera befintliga kundkonton, övervaka och löpande förbättra dina försäljningsinsatser och rådge kunder kring digitalamediestrategier. Du kommer att samarbeta med kunder för att förstå deras mål och utveckla skräddarsydda marknadsföringslösningar. Du kommer också att analysera data, övervaka kampanjresultat och optimera strategier för att driva resultat.

Denna roll är främst baserad i Stockholm men erbjuder flexibilitet för visst distansarbete under någon till några dagar i veckan.


Kvalifikationer

*Erfarenhet av annonsförsäljning digitalt eller traditionellt.

*Erfarenhet av digitala medier och digital marknadsföring

*Stark analytisk och problemlösningsförmåga

*Utmärkt kommunikations- och interpersonell förmåga

*Bevisad förmåga att samarbeta och bygga långsiktiga relationer med kunder

*Kunskap om olika digitala marknadsföringsplattformar

*Förmåga att analysera data och optimera kampanjprestanda

*Bevisad förmåga att uppnå försäljningsmål


Start för anställning är 1 september. Vi tillämpar löpande rekrytering med mål att hitta rätt personsnarast, så völkommen med din ansökan snarast.

Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se