Hoppa till innehåll
Adecco Sweden AB logotyp

PBA prototyp operatör sökes till kista

Ansök nu

Radio Prototyping and Production Technology (PPT) Sweden producerar testbäddar, tidiga prototyper (PoC och PoP) och andra demonstratorer för att validera och demonstrera ny teknik i samarbete med Ericsson Research, DURA S&T, PDU och Produktledning. Med strategiska förmågor, som t.ex. SMA, trådbondning, analyslabb, 3D-utskrifter/skanning, CNC-maskiner och testkammare, erbjuder PPT en One Stop Shop för att möjliggöra innovation och teknologiskt ledarskap hos kunden. PPT driver även det avancerade ingenjörsprogrammet inom Supply, som samordnar forskning och förutveckling av framtida produktions- och testteknologier genom att utnyttja PPT kapabiliteter.

Jobbsammanfattning

Adecco rekryterar nu till tjänsten på uppdrag av kunden en PBA Prototyping Operator inom PBA Prototyping-sektionen på PPT. I denna roll kommer du att rapportera till chefen för PBA Prototyping. Du kommer att arbeta som operatör med fokus på Printed Board Assembly (PBA) i vår prototypproduktion i Kista. Som PBA-prototypoperatör kommer du att stödja vår prototyptillverkning för att möjliggöra att våra PBA-byggnationer levereras i tid och med rätt kvalitet. För att möjliggöra våra PBA-byggnationer kommer du att köra våra Pick & Place-maskiner, screentrycknings-/jettryckningsmaskiner, AOI/SPI-maskiner samt utföra manuellt omarbete och modifieringar (t.ex. manuell lödning och BGA-reparation). Du kommer också att delta i tidiga byggnationer av vår nya byggpraxis för nya PBA.

Du måste uppfylla kundens höga krav på kvalitet, produktionsförmåga, flexibilitet och kostnad. Detta innebär att du kommer att arbeta tvärfunktionellt nära olika roller och funktioner inom produktutveckling och design. Du kommer att arbeta i produktionen, och det är nödvändigt att du är på arbetsplatsen.

Man blir anställd av Adecco som ambulerande konsult och blir uthyrd hos kunden. fungerar allting bra finns det goda möjligheter till förlängning och eventuell anställning av kunden på sikt.

Kompetens

Du behöver en examen från gymnasiet eller högre nivå, eller relevant arbetslivserfarenhet (ca 3-5 år) inom området. Du har även kvalitetskompetens och PBA-kompetens. För att lyckas i denna roll behöver du ha en utåtriktad och positiv attityd, vilja att ta ansvar och entusiasm för att möta nya problem och möjligheter. Du har starkt personligt driv, en strukturerad arbetsmetod och kan arbeta självständigt såväl som i team. Eftersom jobbet innebär internationella kontakter både utanför och inom kunden är flytande engelska och svenska mycket relevant, tillsammans med goda kommunikations- och skrivkunskaper.

Ansvar & Arbetsuppgifter

* Kunna köra Pick & Place-maskiner, screentryckare/jettryckare och ugnsutrustning.

* Kunna köra våra AOI- och SPI-utrustningar.

* Kunna utföra manuellt omarbete och modifieringar (t.ex. manuell lödning och BGA-reparation).

* Kunna granska lödningar och kvalitet med stöd av IPC 610.

* Kunna utföra omarbetningar med stöd av IPC 7711/7721.

* Kunna hantera produktionsutrustning och SMA-material/komponenter.

Krav på tjänsten

  • Flytande svenska och mycket god engelska

* God kunskap inom Surface Mount Assembly.

* God kunskap inom hårdvara och maskiner för att kunna köra våra maskiner.

* Grundläggande ESD-kompetens.

* Grundläggande kunskap inom manuell lödning.

* Grundläggande kunskap inom BGA-reparation.

* Grundläggande kunskap inom IPC 610 & IPC 7711/7721.

Personliga egenskaper

* mycket god kommunikations- och samarbetsförmåga.

* Serviceinriktad.

* Resultatorienterad och kundfokuserad.

  • Prestigelös och villig att hjälpa till där det behövs.

Kontaktuppgifter

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Edvard Bergstedt

Edvard.bergstedt@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord

Maskinoperatör, lödning, PBA

Adecco Sweden AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
06 september 2024 (10 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.