Hoppa till innehåll

Supporttekniker 1st/2nd line (Konsultuppdrag)

Publiceringsdatum
24 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Vi söker dig som har erfarenhet av IT-support i 1st- och 2nd line. Här erbjuds du att arbeta i ett företag med stark entreprenörsanda och driv med fullt fokus på tillväxt. Bra förmåner och stora möjligheter till utveckling. Låter det intressant? Skicka in din ansökan redan idag!

💻 Dina arbetsuppgifter Du kommer att lösa ärenden på ett effektivt sätt enligt gällande riktlinjer, standarder och prioriteringar. Du arbetar proaktivt för att minska antal ärenden och har kontakt med externa parter och samarbetar med övriga delar av den interna organisationen. Du kommer att: - Arbeta med applikationsärenden inom 1:a och/eller 2:a linjens support - Arbeta proaktivt för att minska antalet ärenden - Delta i projekt och förvaltningsåtaganden - Utföra installationer av hård- och mjukvara - Dokumentera rutiner och instruktioner

🌟 Din profil Du kommer vara en viktig del i företagets Servicedesk. Vi söker dig med goda erfarenheter av supportarbete i en servicedesk och som tidigare arbetat med support av applikationer. - God kompetens inom Microsoftprodukter (såsom AD, Windows server, Windows OS, Office365 mm) i komplexa miljöer - God vana av att arbeta i ärendehanteringssystem - Meriterande med goda nätverkskunskaper - Ha kunskap gällande ITIL-processer

Din personlighet är helt rätt om du har god social kompetens och lätt för att samarbeta med andra i team. Du ser fördelen med att dela med dig av din kunskap till övriga i teamet och du är pedagogisk i ditt sätt att vara. Du tar dig an ärenden och arbetsuppgifter med tålamod. Du kan uttrycka dig väl på svenska och engelska i tal och skrift, önskvärt en förståelse för norska och danska, då företaget har Servicedesk för hela Skandinavien.

Detta är en konsulttjänst placerad hos vår kund. Vi vill ge dig verktygen och förutsättningarna att förverkliga den utveckling du önskar. Du kommer att tillhöra en grupp människor som bryr sig om varandra och hos oss tar du plats i en utvecklingsresa där du blir en viktig del i vårt vinnande lag.

Övrig information: Placering: Stockholm Omfattning: Heltid, konsultuppdrag via Acely tillsvidare Lön: Enligt överenskommelse Start: Så snart som möjligt, med hänsyn till uppsägningstid

Frågor? Kontakta Christoffer Sjöström, christoffer.sjostrom@acely.se

💯 Varför Acely och vad erbjuder vi?  Vi vill vara delaktig i din framgång och vi står beredda att investera i din utveckling inom områden du är intresserad av. Vi erbjuder utbildnings- och certifikatmöjligheter, nära mentorskap och kompetensutbyte med våra duktiga konsulter, bland annat.

Vi har under åren – det senaste decenniet faktiskt – hjälpt våra kunder och konsulter att fortsätta utveckla framtidens teknologi tillsammans. Vi är ett framgångsrikt och engagerat konsultföretag specialiserade på roller inom IT. Vi arbetar med seniora konsulter, där kompetens, kvalitet och människa står i centrum. 

Vi tycker det är viktigt att ha roligt på jobbet och att vara konsult hos oss ska vara just det – roligt! Därför har vi naturligtvis gemensamma aktiviteter där vi samlas och får ta utbyte av varandras expertis. Vill du ta en dag och arbeta på vår soldränkta takterrass efter ett utmanande tennispass? Då gör vi det tillsammans på kontoret invid Östermalms IP och Tennisstadion.

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
19 juli 2024 (31 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se