Hoppa till innehåll

Nätverkstekniker till centrala Stockholm

Publiceringsdatum
04 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Vi söker nu en Nätverkstekniker till vår kund placerad centralt i Stockholm. Vill du ha möjligheten att tillhöra ett team som arbetar med varierande och spännande nätverksprojekt? Skicka in din ansökan idag!

Dina arbetsuppgifter Som nätverkstekniker hos vår kund kommer du att arbeta i varierade projekt, med drift och förvaltning av infrastruktur, system och applikationer. Du kommer arbeta med implementeringar och lösningar inom nätverkstjänster för dina kunder.

  • Förvaltning av system och infrastruktur
  • Uppdatering och underhåll av driftdokumentation
  • Implementering av nätverkstjänster för nya och befintliga kunder
  • Utveckling och automatisering

Din profil Vi tror att du har erfarenheter av liknande arbetsuppgifter och har en god förståelse för trådlösa nätverk, nätverksdesign och implementation. Du har djup kunskap inom routing och switching, samt erfarenheter i brandväggar och nätverkssäkerhet.

  • Minst 3 års erfarenhet som nätverkstekniker
  • Routing/Switching
  • Brandväggar och nätverkssäkerhet
  • ITIL

Som person är du driven, engagerad och samarbetsvillig. Du trivs med att arbeta självständigt såväl som i team. Du har en stark servicekänsla och är van vid att arbeta direkt mot användare. Du tar egna initiativ och tar ansvar för dina arbetsuppgifter.

Företagsinformation Vår kund är en helhetsleverantör inom IT med tjänster inom arbetsplats, nätverk och serverdrift. Bolaget levererar större delen av sina tjänster på den nordiska marknaden. Mer information ger vid eventuell intervju.

Övrig information Start: Omgående, med hänsyn till uppsägningstid Plats: Stockholm Arbetstid: Heltid, med möjlighet till distansarbete

Tjänsten är en direktrekrytering via Acely som rekryteringspartner. Urval sker löpande, och vi rekommenderar därför att du skickar in din ansökan så snart som möjligt. 

Har du några frågor gällande tjänsten?  Tveka då inte att höra av dig till ansvarig rekryterare: Christoffer Sjöström, Talent Acquisition Manager, christoffer.sjostrom@acely.se

Om Acely Acely är ett bolag specialiserade på rekrytering, konsulter och kompetens inom IT och Tech. Med en kombination av våra egna konsulter, ett stort konsultnätverk och med kunden i fokus har vi sedan 2012 framgångsrikt hjälpt företag och organisationer med rekryterings- och konsulttjänster och utveckling för en digital värld.

Vi levererar kompetens och är en förstärkning i våra kunders organisation både för korta och långa uppdrag. Hos oss hittar ni kompetens inom IT-support, IT-infrastruktur, systemutveckling, digitalisering, ledning, organisations- och verksamhetsutveckling.

Vi jobbar i hela Sverige med utgångspunkt från vårt huvudkontor i Stockholm. Vår framgång baseras på vår förmåga att erbjuda rätt kompetens vid rätt tillfälle för varje kunds verksamhet och behov. På Acely förenas vi alla i ett starkt fokus på kompetens, engagemang, kvalité och människor.

Vårt mål är att vara den självklara helhetsleverantören inom IT- och teknikkompetens.

Competence is our business!

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
02 augusti 2024 (45 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se