Hoppa till innehåll
Academic Work logotyp

Spännande deltidsroll inom IT-support till Sveriges Elevkårer!

Publiceringsdatum
Idag
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Vill du kombinera din passion för IT med möjligheten att vara en viktig del av en social och engagerad organisation? Sveriges Elevkårer söker nu en flexibel och tekniskt intresserad student till en deltidstjänst som IT-support. Detta är din möjlighet att samla på dig värdefull erfarenhet och kompetens vid sidan av dina IT-studier i en varierad deltidsroll där du får hantera olika tekniska utmaningar - vänta inte, sök idag!



Om tjänsten

Här blir du snabbt en självklar del av en organisation som präglas av engagemang, gemenskap och en stark tro på ungdomars inflytande. Som arbetsplats erbjuder Sveriges Elevkårer en dynamisk och social miljö där de tillsammans arbetar för att stärka elevkårernas roll i Sverige. Detta är en arbetsplats som värdesätter samarbete, kreativitet och flexibilitet där alla medarbetare får utrymme att bidra med unika perspektiv och lösningar.

Som IT-support hos Sveriges Elevkårer kommer du att ansvara för administration och support av datorer och telefoner, främst när en medarbetare börjar eller slutar. Du kommer även lösa tekniska problem när de uppstår och underhålla organisationens IT-infrastruktur med fokus på att säkerställa att allt fungerar smidigt.
Vår kund ser helst att du har möjlighet att arbeta två halvdagar i veckan men här finns utrymme för flexibilitet och att anpassa ditt arbete efter behov. För den här rollen läggs stor vikt vid ditt tekniskt intresse, att du är snabblärd samt att du uppskattar att arbeta självständigt med varierande uppgifter.

Du erbjuds

  • En social och flexibel arbetsmiljö där du får arbeta i en självständig roll med stöd av kompetenta kollegor.
  • Gedigen överlämning och dokumentation för att du snabbt ska komma in i arbetet.
  • Möjlighet att till stor del arbeta på distans.
  • Bli en del av en dynamisk organisation där du utvecklas och får möjligheter att samla på dig värdefull erfarenhet.


Arbetsuppgifter
  • Administrera och optimera Office 365-miljön.
  • Tillgodose support och hantera Windows 10 och macOS-enheter.
  • Underhålla AV-teknik och skrivare för mötes- och arbetsutrymmen.
  • Supporta användare vid tekniska problem, med fokus på effektiv service.


Kvalifikationer
  • Studerar en pågående utbildning inom IT.
  • Besitter ett tekniskt intresse och är snabblärd.
  • Är flexibel och trivs med både självständigt arbete och sociala sammanhang.
  • Gillar variation i arbetet och kan hantera nya utmaningar som uppstår.

Det är meriterande om du har

  • Erfarenhet av en liknande roll inom IT-support sedan tidigare.
Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och kommer plocka ner annonsen när tillräckligt många kandidater har nått slutskedet i rekryteringsprocessen. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Academic Work logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
25 oktober 2024 (59 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se