Hoppa till innehåll
Academic Work logotyp

Manufacturing Engineer till Neko Health!

Sista ansökningsdag
09 november 2024 (57 dagar kvar)
Publiceringsdatum
11 september 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Vi söker nu dig som vill vara en del av ett innovativt och framåtsträvande bolag som arbetar för att förbättra hälsovården. Neko Health grundades 2018 och har under året lanserat verksamheten i Stockholm och London. Efterfrågan på deras tjänster är stor och de kommer under närmsta åren expandera och behöver därför en Manufacturing Engineer som kommer vara med och utveckla bolaget. Om du vill arbeta med helt ny teknik tillsammans med dom bästa ingenjörerna i branschen kan detta vara ditt drömjobb. Ansök redan idag!



Om tjänsten

Neko Health är ett svenskt med-tech bolag som grundats av Hjalmar Nilsonne och Daniel Ek. Deras vision är att förbättra sjukvården med innovativa tekniklösningar. Genom deras omfattande helkroppsscanningar får kunderna möjlighet att agera förebyggande snarare än reaktivt med sin hälsa vilket är ett revolutionerande framsteg för vården. I dagsläget har Neko Health två kliniker, två i Stockholm och en i London - och fler ska det bli! Neko Health har rekryterat bland dom bästa ingenjörerna i branschen för att säkerställa en bra leverans och kvalitativ produktutveckling. Med andra ord kommer du få dom bästa förutsättningarna att utvecklas som ingenjör tillsammans med dina kollegor.

I rollen som Manufacturing Engineer kommer du vara ansvarig för att säkerställa tillverkningen, kvalitetssäkringen och ombyggnaden av alla Neko Healths instrument. I tjänsten kommer du få bidra till att förbättra hur produkterna byggs, underhålls, installeras och uppgraderas. Då deras teknik är helt ny på marknaden kommer du befinna dig i en snabbföränderlig och prestigelös miljö där ingen dag är den andra lik. Du kommer utgå från kontoret vid Mörby Centrum och vid vissa tillfällen få resa till andra anläggningar.

Vi hoppas på att vi har fångat ditt intresse, du kommer få reda på mycket mer under rekryteringsprocessens gång!

Du erbjuds

  • Att få arbeta med den senaste tekniken inom med-tech och få göra skillnad på riktigt
  • Få samarbeta och inspireras med dom bästa ingenjörerna i branschen
  • Goda utvecklingsmöjligheter hos ett snabbt växande och stabilt bolag.

Anställningen kommer börja som ett konsultuppdrag genom oss på Academic Work, men tanken är att du framöver ska bli anställd direkt hos Neko Health. Med andra ord är vi ute efter dig som är ute efter en långsiktig utmaning!



Arbetsuppgifter
  • Leda och optimera monteringsprocesser för att säkerställa att produktionen går smidigt och effektivt
  • Arbeta med förbättring och effektivisering av arbetsprocesser
  • Installera instrument och utrustning på klinikerna, både i Sverige och internationellt.
  • Hantering av nya situationer och arbetsuppgifter, högt som lågt


Kvalifikationer

Neko Health är en snabbföränderlig och dynamisk organisation och för att trivas i rollen behöver du ha ett flexibelt mindset och lätt kunna anpassa dig efter nya situationer. Som person vill du framåt och tar ägandeskap över dina ansvarsområden på ett strukturerat och organiserat sätt.

  • Utbildning inom relevant område eller motsvarande arbetslivserfarenhet
  • Innehar produktionstekniska färdigheter för små serier/prototyper eller praktisk erfarenhet av mekaniska och elektroniska system
  • Kompetens inom mjukvaruutveckling, gärna Python
  • Kan uttrycka dig obegränsat på både svenska och engelska, i tal och skrift.

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

  • Organiserad och strukturerad
  • Nyfiken och lättsam
  • Är proaktiv med ett "doer" mindset
Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och kommer plocka ner annonsen när tillräckligt många kandidater har nått slutskedet i rekryteringsprocessen. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Academic Work logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
09 november 2024 (57 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se