Grand Hotel i Stockholm söker assisterande kallkökschef
Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se
GRAND HÔTEL
Vi på Grand Hôtel strävar alltid efter att utveckla och kvalitetssäkra våra mat och dryckesavdelningar och söker nu dig som har ett stort engagemang och passion för matlagning.
Gemensamt för arbetet i samtliga av våra kök är att vi lägger stort fokus på kvalité och värderar hantverket i matlagning. Vi gör i största möjliga mån allt från grunden själva.
Om rollen:
Just nu söker vi en assisterande kallskänkschef som vill vara med att utveckla vårt klassiska kallkök. Vi söker en person som har ett genuint intresse av mat, känner sig bekväm och hemmastadd i ett kallkök och som drivs av att leda och utveckla ett team.
I kallköket förbereds kalla förrätter, snittar och kanapéer för vår festvåning, samt Afternoon tea till Cadierbaren. Här görs även klassiska bufféer och frukostbuffé till Verandan.
Som assisterande kallskänkschef är dina huvudsakliga ansvarsområden:
- Vara huvudansvarig för produktionen inom kallskänken, personal, drift och service i köket när kallskänkschefen inte är på plats.
- Vara ställföreträdare för kallskänkschefen och säkerställa att köket drivs effektivt och följer våra högt ställda standarder.
- Samarbeta med och leda ett team bestående av 11 kallskänkor och kockar samt 2 souschefer.
I det dagliga arbetet ingår även:
- Att organisera, fördela, leda och följa upp arbetet i kallskänken samt aktivt delta i den dagliga driften.
- Säkerställa att kökets högt satta standards efterföljs.
- Delta i menyplanering, menyuppläggning och visionsarbete för kökets framtida utveckling.
- Se till att beställningarna ligger inom fastställda ekonomiska ramar och överenskommelser.
- Regelbundet informera och kommunicera med kökets personal samt andra avdelningar på hotellet.
- Ansvara för att städrutiner, HACCP och övriga hygienföreskrifter följs.
För rätt person kommer det att vara både utvecklande, givande och framför allt roligt. Eftersom vårt kök består av många olika avdelningar finns det goda möjligheter för dig att både utveckla och utvecklas. Arbetstiderna varierar men förläggs primärt till dagtid men arbete på kvällar och helger förekommer.
Vi söker:
- Minst 8 års erfarenhet arbeta i ett professionellt kök varav minst 3 år inom ett kallkök.
- Förmåga att arbeta strukturerat och hålla hög kvalitet även under tidspress.
- Du har tidigare vana från att leda och motivera ett team och känner dig bekväm i att ta beslut som rör det dagliga arbetet.
- God kommunikations- och samarbetsförmåga med andra avdelningar.
- Kännedom om HACCP och andra relevanta livsmedelslagar och regler.
- Flytande i tal och skrift i både svenska och engelska.
- Dokumenterad utbildning inom yrket är meriterande.
Vi erbjuder:
- En spännande utmaning och stimulerande arbete i ett Sveriges mest ikoniska hotell med över 300 anställda.
- En internationell arbetsplats med en levande kultur och stor mångfald bland både kollegor och gäster
- Arbetsplatsen är placerad på hotellet där vi har högt i tak och en stor variation i arbetsuppgifter
- Tillsvidareanställning på heltid med sex månaders provanställning. Tillträde och lön enligt överenskommelse.
- Anställningsförmåner och rabatter inom Grand Group.
Som en del av rekryteringsprocessen utför vi bakgrundskontroller.
Sista ansökningsdag är 31/10-2024.
Intervjuer och urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
Varmt välkommen med din ansökan via Cheffle redan idag!
5 års erfarenhet eller merDenna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se
Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se