Hoppa till innehåll

Projektledare Bromma

Publiceringsdatum
16 juli 2024
Antal tjänster
2
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Vi är en växande koncern och söker därför projektledare som drivs av affärer och kan leda projekt. Att arbeta på Lundgrens innebär arbete i många olika typer av projekt både i storlek och i karraktär. Du sätter själv ribban och det finns goda möjligheter att gå hur långt som helst. Att du får ta del av resultatet är en självklarhet då vi har ett resultatlönesystem utan tak. Lundgrens driver idag projekt inom byggnadssmide, glas- och metallpartier, finsmide och servicesmide till främst bygg- och fastighetsbolag. Vi gillar att testa nya saker om möjligheten dyker upp. Du får en unik möjlighet att göra affärer på möjligheternas marknad!

OM TJÄNSTEN

Lundgrens Smide har över 70 års erfarenhet av att leverera helhetslösningar inom smide & glas. Med kunden i fokus levererar vi avancerade smidesprojekt genom en ansvarstagande organisation som drivs av affärer, gemenskap och en vilja att ständigt utvecklas.

Som projektledare är du ansvarig för projekt från start, genomförande och ända fram till besiktning med fokus på ekonomi och uppföljning. Vi tillhandahåller ett komplett erbjudande av entreprenadprojekt, konstruktion och service inom smide och glas till främst bygg- och fastighetsbolag. Som projektledare sköter du kontakten med alla inblandade i projekten och följer upp rapporteringen samt avtalsefterlevnaden i projekten. Ett roligt och varierande arbete där du får vara spindeln i nätet och ta del av resultatet. Du får arbeta med skickliga kollegor på en arbetsplats som kännetecknas av en varm och härlig stämning.

ARBETSUPPGIFTER

Du har ett resultatansvar för dina egna projekt från start till mål. Som projektledare är du ansvarig mot kund att planera resurser, fördela och följa upp arbetsuppgifter i pågående projekt fram tills besiktningen sker.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • ansvarig mot kund
  • planera resurser
  • leda, fördela och följa upp arbetsuppgifter i pågående projekt
  • upprätta samt följa upp projektets tidplan
  • kalkyl- och offertarbete
  • inköp och upphandling av material till projekt, UE/leverantörer samt konsulter
  • leda projektteamet där du har ett funktionellt medarbetaransvar
  • ansvar för projektekonomin och att projektet håller budget
  • ÄTA-hantering
  • delta i anbudsgenomgångar, bygg- och installationsmöten m.m.
  • ansvar för att se till att kvalitetssystem och lagkrav följs samt att slutdokumentation upprättas och överlämnas till beställaren

I arbetet som projektledare ingår också försäljning samt offertarbete där du bidrar med ditt affärsmannaskap. Merförsäljning är en självklarhet i projekten.

VEM ÄR DU?

Din bakgrund/personlighet:

  • Du arbetar som projektledare , platschef eller liknande för byggentreprenader där gärna smide, stål eller glasprojekt ingår.
  • Goda kunskaper inom projektekonomi finns.
  • Du har goda kunskaper inom entreprenadjuridik.
  • Du har en ingenjörsexamen (byggteknisk utbildning eller civilingenjör).
  • Om du har kunskaper inom CAD och kalkylering är det meriterande.
  • Du gillar att vara ”spindeln i nätet” och att få leda, fördela och samordna projekt och teknik sett ur ett ekonomiskt och kundorienterat perspektiv.
  • Du har lätt för att samarbeta i grupp och med ditt förtroendeingivande sätt skapar och utvecklar du relationer såväl internt som externt.
  • B-körkort är ett krav.

I övrigt är du affärsmässig, självgående, strukturerad och har även förmågan att skapa engagemang och en bra teamkänsla. Du antar utmaningar och hanterar förväntningar och ser också möjligheter i svårigheter.

VI ERBJUDER

Du arbetar i ett entreprenörsdrivet företag som kännetecknas av tillväxt och korta beslutsvägar. Vi värnar om att vår personal ska trivas och utvecklas i en säker och trivsam arbetsmiljö. Lundgrens är måna om att ha ett öppet arbetsklimat där alla medarbetare bidrar till att utveckla företaget. Vill du vara med och bidra till företagets utveckling och framgång? Då ska du söka tjänsten.

Du har fast marknadsmässig lön och resultatlön utan tak. Vi erbjuder mobiltelefon, dator, friskvårdsersättning och rikskuponger. Goda utvecklingsmöjligheter finns. För att främja en god gemenskap ordnar vi gemensamma resor och aktiviteter. Vi är delaktiga i välgörenhetsprojektet Eezzer och åker bl.a. med på resor till Afrika där vi får vara med och göra skillnad på plats.

Du är placerad i Bromma.

Ordinarie arbetstid är 40 h/vecka: måndag – torsdag kl 06.30-15.45 och fredag kl 06.30-14.15.

ANSÖKAN

Intresserad? Då ska du ansöka här eller maila några rader om varför du vill jobba hos oss. Skicka ditt mail till hr@smide.com Bifoga CV och gärna ett personligt brev. Vänta inte med din ansökan eftersom rekryteringen sker löpande.

TILLTRÄDE

Omgående eller enligt överenskommelse.

Varmt välkommen med din ansökan!


Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
15 september 2024 (49 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se