Hoppa till innehåll
2Complete logotyp

Miljöarbetare

Publiceringsdatum
04 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

På uppdrag av vår kund söker vi nu en engagerad och driven Miljöarbetare!

Vad erbjuder vi?
Vi erbjuder en arbetsplats med ett långsiktigt perspektiv och en positiv företagskultur, där det finns möjligheter att växa och utvecklas. Du får en grundlig introduktion och rätt förutsättningar för att trivas och lyckas inom företaget, som är i stark tillväxt. Med fokus på miljö och hållbarhet, har du chansen att verkligen göra skillnad och vara med och påverka. Vi erbjuder kollektivavtal och kan berätta mer om företaget vid första kontakt.

Vem söker vi?
Har en vilja och engagemang att lära. Kräver inte att du ska kunna allt när du startar utan tror att alla kan lära sig med rätt inställning. Trivs med att samarbeta med sina kollegor och alltid har ett professionellt och positivt bemötande. Är ansvarstagande och känsla för ansvar. Noggrann och kvalitetsmedveten. Talar flytande engelska och svenska är ett krav. Tidigare erfarenhet med hjullastare eller grävmaskin är meriterande. Truckkort är också meriterande.

Vad innebär rollen?
Som Miljöarbetare innebär det att du tar emot och kontrollerar inkommande container- och säckinnehåll från återvinning. Vid avvikelse från kunds beställning gör du en omklassning, samt sorterar och väger inkommande containers och säcklass. Du ansvarar för underhåll, städning och skötsel av anläggningens olika stationer på daglig basis. Arbetstiderna är i skift, vilket innebär att du arbetar måndag till fredag 6 - 15 ena veckan och 9 - 18 den andra veckan. Introduktionen kommer att vara i Jordbro, därefter utgår tjänsten från Rosersberg.

Detta är en heltidstjänst med mycket goda möjligheter till övertag efter avslutad konsultuppdrag.


2Complete
Varför skall du bli konsult hos oss?

Som konsult hos oss omfattas du alltid av kollektivavtal. Detta ger dig bland annat avtalsenliga villkor gällande semester, pension, lön och friskvårdsbidrag.

Vi är din partner i arbetslivet. Som konsult får du utöver din chef på arbetsplatsen även en engagerad konsultchef vars främsta fokus är att se till att arbetsplatsen och rollen du befinner dig i är den perfekta matchen för dig och din utveckling.

2Complete Group samt alla dess dotterbolag är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit det sedan 2011.

2Complete Group är även utnämnt till Gasellföretag 2022. En utmärkelse som tilldelas Sveriges mest hälsosamma och snabbast växande företag.

2Complete logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
31 augusti 2024 (37 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren