Hoppa till innehåll
Bravura logotyp

Servicetekniker till PM Nordic

Sista ansökningsdag
07 december 2024 (50 dagar kvar)
Publiceringsdatum
08 oktober 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Har du ett stort intresse för teknik? Trivs du med att meka och ser sig som tekniskt vetgirig? Lockas du dessutom av att arbeta fritt och självständigt i nära samarbete med både kollegor och kunder? Då ska du läsa vidare om möjligheten hos PM Nordic!

Om tjänsten

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos PM Nordic.

Om företaget

PM Nordic är en ledande aktör inom byggbranschen samt gruv- och tunnelindustrin, med över 40 års erfarenhet av att sälja och serva maskiner för både stora och små projekt. De arbetar med allt från betongpumpar och fördelarmaster till stationära pumpar och specialutrustning för industrin och underjordsmiljöer. Som svensk generalagent för världsledande Putzmeister står de bakom produkterna som driver majoriteten av betongpumpningen på svenska byggen. PM Nordic erbjuder helhetslösningar med fokus på reparation, underhåll, installation och support för kunder över hela Sverige - deras expertis gör dem till en pålitlig partner för några av de mest krävande uppdragen i branschen.

Arbetsuppgifter

I rollen som servicetekniker erbjuds du en varierande och stimulerande roll där du blir expert på att serva och reparera betongpumpar, vilka i majoriteten av fallen är monterade på lastbilar. Du arbetar med allt från med tyngre mekaniska arbeten till felsökning via dator, hantera elektronik, koppla in system och montera tillbehör. Då pumparna i regel sitter på lastbilar förekommer det även arbete med själva lastbilen. Du blir PM Nordics ansikte utåt och har direktkontakt med kunder, där du arbetar med nyproduktion, kundanpassningar, service och reparationer.

Din bas är i verkstaden i Tagene men du kommer även besöka kunder i Göteborgsregionen. Det förekommer även resor utanför regionen vilka planeras i tid. För större jobb åker du ihop med en annan servicetekniker, annars på egen hand. En uppskattning är 1-2 resdagar i veckan där det i praktiken kan vara fyra resdagar en vecka följt av tre veckor i verkstaden utefter kunds behov.

* Serva och reparera betongpumpar, som i majoriteten av fallen är monterade på lastbilar
* Tyngre mekaniska arbeten, felsökning via dator, hantera elektronik, koppla in system och montera tillbehör
* Arbete på lastbilar kan förekomma
* Direktkontakt med kunder inom nyproduktion, kundanpassningar, service och reparationer
* Basen är Tagene där resor inom Göteborgsregionen förekommer
* Längre resor förekommer med flera övernattningar en vecka, följt av några veckor utan resor

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

* Kunskaper inom tekniskt arbete, gärna inom mekanik
* Det är meriterande med erfarenhet från fordonsbranschen
* God system- och datorvana
* Flytande kunskaper i svenska i både tal och skrift, mycket goda kunskaper i engelska i både tal och skrift
* B-körkort, det är meriterande med C-körkort

Du som söker är en person som tar ansvar för dina arbetsuppgifter, utförandet av dessa och säkerställer att alla blir slutförda i tid. Du ser värdet av att planera och driva ditt arbete framåt och ber om hjälp när det krävs. Då du förstår vikten av struktur och ordning i ditt arbete är du metodisk, systematisk och planerar uppgifterna innan du sätter igång. I rollen som servicetekniker pratar du med många kunder dagligen och du tar gärna första steget till ett samtal. Du har god kommunikativ förmåga, är bekväm med andra människor och känner dig avslappnad i sociala situationer.

Övrig information

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Tagene
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här.

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport via mail, info@bravura.se eller telefon 010-171 47 10 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Bravura logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
07 december 2024 (50 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi på Bravura jobbar med bemanning och rekrytering. Hos oss finns möjligheter för dig som vill ta nästa steg i karriären. Välkommen att hitta ditt drömjobb genom oss - som konsult eller rekryterad.