Hoppa till innehåll

Gruppchef Order Fulfillment Coordinator Dispatch

Publiceringsdatum
22 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Make Logistics Real!

Är du en engagerad och erfaren ledare inom logistik som söker nya utmaningar? Vi letar efter en säkerhetsmedveten och passionerad Gruppchef (Team Leader) för vårt Order Fulfilment och Dispatch-team som vill göra skillnad och leda med hjärta och hjärna.

I rollen som Team Leader kommer du att spela en central roll i att säkerställa att vårt team levererar enligt högsta standard. Du ansvarar för hela orderhanteringsprocessen, från batchtilldelning till transportplanering och kostnadsuppgörelse. Dessutom blir du en viktig länk mellan Logistikchef och CSO-chefer.

Ansvarsområden

  • Säkerställa leveranser: Följa kundavtal och interna processer för att garantera leveranser av högsta kvalitet.
  • Administrera avsändningar och tull: Säkerställa att bokning och uppföljning av transporter samt administration av avsändningar och tull sköts.
  • Standardisera processer: Övervaka produktillgänglighet och säkerställa att batch-tilldelningen följer kvalitetsriktlinjer.
  • Hantera undantag: Lösa transportkapacitetsobalanser och operativa problem hos logistikleverantörer.
  • Kundserviceexcelens: Driva kundnöjdhet genom branschledande service.
  • Processförbättringar: Koordinera och driva förbättringar inom processerna.
  • Korrekt fakturering: Säkerställa korrekt fakturering av frakttjänster.

Om dig

Vi söker dig som har en kandidatexamen inom logistik eller likvärdigt område, eller minst 5 års relevant erfarenhet inom supply chain, orderuppfyllelse och transportplanering. Du behärskar svenska och engelska flytande, både i tal och skrift.

Som person är du en naturlig ledare med utmärkta kommunikationsfärdigheter. Du har en förmåga att arbeta under press, hantera flera uppgifter samtidigt och inspirera ditt team till att nå nya höjder.

Vi erbjuder

Hos oss får du en viktig roll i ett internationellt företag som sätter kundservice och kvalitet i fokus. Du får leda och utveckla ett dynamiskt team bestående av 9 direktrapporterande medarbetare, med ansvar för att hantera mellan 10 000 och 25 000 försändelser per år, POFI (perfekt orderuppfyllelse) och fraktkostnader. Du kommer även ha ett indirekt ansvar för materialhantering, tillgångsutnyttjande och överskottskostnader.

Är du den vi söker?

Om du är redo att ta nästa steg i din karriär och vill bli en del av vårt framgångsrika team, ansök idag! Tillsammans kan vi skapa en framtid där kundservice och logistik går hand i hand.

Välkommen med din ansökan!

Vårt erbjudande

Borealis har konkurrenskraftiga ersättningar och förmåner som du kan läsa mer om på vår karriärsida, ”Career Page”.

För denna roll i Stenungsund erbjuder vi också:

  • Friskvårdsbidrag
  • Bonus
  • Arbetstidsförkortning
  • Utökat föräldraledighetstillägg
  • Borealis har en personalstiftelse där du exempelvis kan hyra stugor i fjällen samt lägenheter i Spanien förmånligt

Ansökningsprocess

Om du är intresserad av möjligheten att vara med i vårt team och vara en del av att “Make It Real”, skicka då in din ansökan via "apply now" i annonsen för att ansöka direkt.

Om du har några frågor, vänligen kontakta Gabriella Mjölnevik, gabriella.mjolnevik@borealisgroup.com.

Vi reserverar oss för att stänga ner annonsen för fler ansökningar när vi tagit emot tillräckligt antal sökande som möter våra krav. Vi kommer att kontakta dig så fort vår urvalsprocess är gjord.

På Borealis är vi engagerade i en jämlik rekryteringsprocess. Vi värdesätter mångfald och alla sökande samt anställda behandlas rättvist och lika. Vi tolererar inte någon form av diskriminering baserad på faktorer som ålder, kön, etnicitet, religion, funktionsvariation, sexuell läggning, könsidentitet eller uttryck.

Borealis accepterar endast kandidat-cv från rekryterare eller rekryteringsbyråer om de uttryckligen har fått i uppdrag av Borealis för en specifik rekrytering och om uppgifterna tillhandahålls oss i enlighet med den allmänna dataskyddsförordningen. Borealis kommer inte att acceptera eller betala avgifter för kandidat-CV av någon form eller typ som skickats oönskat till antingen HR eller direkt till våra rekryteringsansvariga.

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
21 augusti 2024 (25 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se