Hoppa till innehåll

Field Inspector, Stenungsund

Publiceringsdatum
22 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Om rollen

Välkommen till Borealis, där vi inte bara skapar lösningar för en bättre morgondag utan också satsar på att göra det med större ansvarstagande och hållbarhet. Vi söker nu en engagerad och tekniskt intresserad Fältinspektör som vill utvecklas. Vill du vara en del av vårt team och följa med på vår resa?

Make Inspection Real!

I rollen som Fältinspektör är du med och tryggar en säker och hållbar användning av Borealis Kracker i Stenungsund. Rollen innebär att du planerar, genomför och analyserar inspektioner och tester av trycksatta anordningar. Du kommer ingå i ett gott team, där alla stöttar varandra, och tillsammans med dina kollegor får du möjlighet att följa utrustningen genom hela dess liv, från nyinstallation, genom återkommande kontroller under livstiden, till dess att den skall utrangeras.

Din placering är Borealis Polyeten, med ansvar för LD5, LDCo & MH och du rapporterar till Inspection & Integrity Manager.


Ditt bidrag

• Planera, genomföra och analysera inspektioner av rörledningar.

• Ha god dialog och samarbeta med ansvarig inspektör samt drift- och underhållsorganisationerna.

• Hjälpa och granska Ackrediterat Kontrollorgan i deras kontroller av rörledningar.

• Skriva och utvärdera rapporter och dokumentation.

• Om möjligt, utföra Oförstörande Provning när den kan göras som egenkontroll.


Utifrån din kunskap och erfarenhet kommer du ha möjlighet att växa i rollen, med handledning och coachning av en erfaren Inspektör. Det kan bland annat innebära att du i samråd med Inspektören utför inspektion av annan statisk utrustning, tillverkningskontroll och första kontroll av ny utrustning.


Om dig

Vi ser gärna att du har en relevant teknisk utbildning på gymnasienivå, erfarenhet av arbete med liknande uppgifter, med fördel i processindustrin. För att lyckas i rollen är det viktigt att du behärskar svenska och engelska i tal och skrift.

Vi letar efter dig som har:

• Erfarenhet från liknande processindustri, till exempel drift, mekaniskt underhållsarbete eller liknande

• Material- och korrosionskunskap

• Erfarenhet kring oförstörande provning

• Kännedom om tryckkärlsdirektiv, föreskrifter och standarder

• Datorvana, gärna i Officeverktygen, SAP & w-IMS

Vidare ser vi att du är en noggrann, kommunikativ, strukturerad, engagerad och kvalitetsmedveten person med ett intresse för teknik. Du är en lagspelare som slutför det du påbörjat. Vi letar efter en kollega som har lätt för att samarbete och skapa kontakter med andra, men som också känner sig trygg med ett självständigt arbete. Respekt är ett ledord på Borealis och det innebär att vi söker dig som möter andra med ödmjukhet och förståelse, och som gärna delar med dig av din kunskap.

Vårt erbjudande

Borealis har konkurrenskraftiga ersättningar och förmåner som du kan läsa mer om på vår karriärsida, ”Career Page”.

För denna roll i Stenungsund erbjuder vi också:

• Friskvårdsbidrag

• Bonus

• Arbetstidsförkortning

• Utökat föräldraledighetstillägg

• Borealis har en personalstiftelse där du exempelvis kan hyra stugor i fjällen samt lägenheter i Spanien förmånligt

Ansökningsprocess

Om du är intresserad av möjligheten att vara med i vårt team och vara en del av att “Make Inspection Real”, skicka då in din ansökan via "apply now" i annonsen för att ansöka direkt. Har du några frågor vänligen kontakta Malin Westman, malin.westman@borealisgroup.com

På grund av semestertider kan det dröja innan vi återkommer till dig, men kontakta oss gärna om det är något. I övrigt så meddelar vi samtliga kandidater så snart vår urvalsprocess är gjord.

På Borealis är vi engagerade i en jämlik rekryteringsprocess. Vi värdesätter mångfald och alla sökande samt anställda behandlas rättvist och lika. Vi tolererar inte någon form av diskriminering baserad på faktorer som ålder, kön, etnicitet, religion, funktionsvariation, sexuell läggning, könsidentitet eller uttryck.


Borealis accepterar endast kandidat-cv från rekryterare eller rekryteringsbyråer om de uttryckligen har fått i uppdrag av Borealis för en specifik rekrytering och om uppgifterna tillhandahålls oss i enlighet med den allmänna dataskyddsförordningen. Borealis kommer inte att acceptera eller betala avgifter för kandidat-CV av någon form eller typ som skickats oönskat till antingen HR eller direkt till våra rekryteringsansvariga.

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
31 augusti 2024 (35 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se