Hoppa till innehåll

Automation Lead Discipline Engineer

Publiceringsdatum
05 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Välkommen till Borealis och Technical Development & Engineering!

Nu söker vi en Automationsingenjör som kan bidra till våra mål gällande säkerhet, kvalité och optimering i studier och projekt.

Vi tar fram lösningar för en bättre morgondag och satsar på att göra det med större ansvarstagande och hållbarhet. Vill du vara en del av vårt team och följa med på vår resa?


Make Technical Development & Engineering Real!



Till vårt team av Discipline Engineers inom Technical Development & Engineering söker vi en Automation Lead Discipline Engineer. I denna roll kommer du att stödja arbetet i våra studier och utförandeprojekt för att uppnå bästa säkerhets-/ kostnads- och kvalitetsnivå samt bidra till vår projektportfölj för prestationsförbättrings- och utvecklingsprogram i Stenungsund. Som kundrepresentant kommer du att stödja våra projektledare, TD-ingenjörer och ingenjörer i övriga siter i Borealiskoncernen samt vägleda och följa upp arbetet med våra lokala ingenjörspartners, från förstudier till utförande på Borealis fabriker i Stenungsund.


Som Automationsingenjör inom TD&E kommer du att stödja och vägleda våra EPCM-entreprenörer för att uppnå rätt kvalité och optimerade lösningar inom ditt expertområde. Du kommer även att stödja projektledaren med att utvärdera ändringar med hänsyn till säkerhet, tid, kvalitet och kostnad. I rollen är du en aktiv deltagare i möten med EPCM-entreprenörer, leverantörer och andra identifierade intressenter. Som ansvarig områdesexpert kontrollerar du projektkvalitet under hela projektets livscykel, från specificering av Borealis lokala och internationella bestämmelser till slutlig Asbuilt efter utförande.

Ditt bidrag

  • Som kundrepresentant för Automation kommer du stödja och styra EPCM entreprenörer och andra leverantörer mot bästa lösning för Borealis.
  • Ansvara för Borealis lokala Engineering dokument och säkerställa rätt kvalité uppnås inom Studies och Project.
  • På olika sätt kommunicera tillämpliga rutiner och instruktioner.
  • Stödja Studie och Projekt med expertråd om tekniska lösningar inom disciplinen Automation.
  • Granska, godkänna och utmana tekniska dokument/lösningar i alla projektfaser.

Om dig

Du är rätt kandidat för denna tjänst om du har en master- eller kandidatexamen från ett erkänt universitet, eller motsvarande, har cirka 5-10 års branscherfarenhet som automationsingenjör med bakgrund från studier och projekt inom automation, gärna med fokus på processautomation.


Vi tror att du är en aktiv lagspelare som tycker om att bidra till vårt företags framgång. Du talar flytande svenska och behärskar engelska i tal och skrift. För att lyckas i rollen behöver du ha god analytisk och kommunikativ förmåga, då mycket av arbetet består av att granska och förstå studierapporter samt att ta fram skriftliga instruktioner och specifikationer på engelska.


Vi erbjuder en spännande tjänst med tillgång till ett brett internationellt nätverk av duktiga medarbetare, ledare och externa gränssnitt. Är du redo för nästa spännande steg i din karriär, välkommen med din ansökan och bli en viktig del av vår framgångssaga!

Vårt erbjudande

Borealis har konkurrenskraftiga ersättningar och förmåner som du kan läsa mer om på vår karriärsida, ”Career Page”.


För denna roll i Stenungsund erbjuder vi också:

  • Friskvårdsbidrag
  • Bonus
  • Arbetstidsförkortning
  • Utökat föräldraledighetstillägg
  • Borealis har en personalstiftelse där du exempelvis kan hyra stugor i fjällen samt lägenheter i Spanien förmånligt


Ansökningsprocess

Om du är intresserad av möjligheten att vara med i vårt team och vara en del av att “Make It Real”, skicka då in din ansökan via "apply now" i annonsen för att ansöka direkt.

Om du har några frågor, vänligen kontakta Malin Westman, malin.westman@borealisgroup.com. Vi finns här för dig!

Vi kommer att kontakta dig så fort vår urvalsprocess är gjord. Nu i semestertider kan det dröja lite längre innan vi återkopplar till våra kandidater, men håll ut, vi är snart tillbaka.


På Borealis är vi engagerade i en jämlik rekryteringsprocess. Vi värdesätter mångfald och alla sökande samt anställda behandlas rättvist och lika. Vi tolererar inte någon form av diskriminering baserad på faktorer som ålder, kön, etnicitet, religion, funktionsvariation, sexuell läggning, könsidentitet eller uttryck.


Borealis accepterar endast kandidat-cv från rekryterare eller rekryteringsbyråer om de uttryckligen har fått i uppdrag av Borealis för en specifik rekrytering och om uppgifterna tillhandahålls oss i enlighet med den allmänna dataskyddsförordningen. Borealis kommer inte att acceptera eller betala avgifter för kandidat-CV av någon form eller typ som skickats oönskat till antingen HR eller direkt till våra rekryteringsansvariga.



Borealis arbetar med innovation och teknologi, samt vår kompetens för att genomföra omställningen till en cirkulär ekonomi och fortsätta vara en av världens ledande leverantörer av både avancerade och hållbara polyolefinlösningar till industrier inom energi, sjukvård, infrastruktur och mobilitet.




Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
01 september 2024 (35 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se