Hoppa till innehåll

Hovmästare på västkusten

Sista ansökningsdag
11 oktober 2024 (29 dagar kvar)
Publiceringsdatum
11 september 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Bella Gästis ligger i sommarparadiset Hunnebostrand i Bohuslän och är en mycket välbesökt restaurang som har en bred meny från Pizza till en varierad a la carte. Vi jobbar även med att få till en bra anpassad vinlista till vår mat. Bella Gästis är en restaurang som har öppet året runt och på höst, vinter och vår har vi även lunchservering.

Vi jobbar med ”ordning och reda” och ser gärna att vår personal har en glad och fräsch attityd. Teamkänsla över alla gränser är viktigt för oss. ”Alla är lika viktiga”.

Du kommer jobba i nära kontakt med Restaurangchefen

Bra ordningssinne och lätt för att samarbeta.

Ett glatt humör är ett måste och vi jobbar alla för en nöjd gäst.

Arbetet är varierande men framförallt kommer kommer dina arbetsuppgifter att vara att t emot våra gäster, och att se till att gästerna har det bra och får den service som förväntas vid besöket. Du kommer även jobba i servisen och servera våra gäster.

Det är framförallt under sommaren har vi ett otroligt tryck som ställer höga krav på vår personal, och att jobba under stress men ändå med ett leende på läpparna är ett måste.

Vi har tillgång till boende och det finns möjligheter under halva året att jobba några långhelger och sen t.ex vara ledig i 10 dagar varje månad. Lön och arbetstider enligt överenskommelse.

Det finns utrymme för heltid och mer därtill ( om man önskar ) april-sept

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
11 oktober 2024 (29 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se