Hoppa till innehåll
MMG Marine AB logotyp

Maskinförare/ Marintekniker

Publiceringsdatum
Idag
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Kontaktperson
Maria Joelsson
Email
Till vår anläggning i Sölvesborg söker vi maskinförare med erfarenhet även av reparationer samt erfarenhet av båtar till vår vinterförvaring

Ditt jobb kommer att vara omväxland då det omfattas både av maskinkörning, mastning av segelbåtar, leda och planera arbete för vår vinterförvaring.

Kvalifikationer:
  • Du bör ha jobbat med felsökning, reparation & service av motorer tidigare
  • Ha kunskap i el & elektronik.
  • Vara van att hantera datorer och teknisk utrustning.
  • B-körkort är ett krav. Gärna förarbevis för lastare och truck
  • Du skall kunna behärska svenska språket obehindrat i tal och skrift.
  • Goda kunskaper i det engelska språket.
MMG har ca 400 båtar förvarade under vintern och de tas upp/ner med ett system från Roodberg.

Vi behöver nu komplettera med en ny medarbetare på vinterförvaringssidan så känns det som att du är rätt person för jobbet, tveka inte att höra av dig.
MMG Marine AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
21 oktober 2024 (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Marine Maintenance Group Sweden AB grundades 2005 under målsättningen att knyta ihop olika verksamhetsområden inom den marina branchen. Vi är lokaliserade i Sölvesborg, Karlshamn och Karlskrona.

Företaget består av olika divisioner och har huvudkontor i Sölvesborg och filial i Karlshamn och Karlskrona.
MMG Marine är en av Södra Sveriges största återförsäljare av båtar & motorer, vattenskotrar samt trailer & tillbehör.

Vi servar och reparerar båtar & motorer samt har även vinterförvaring av båtar och jobbar med följande fabrikat på motorer: Yamaha, Yanmar och Volvo Penta

MMG Marine saluför nya båtar från välkända varumärken såsom Jeanneau, HR, Finnmaster, Husky, Ryds, Buster, Pioner, Yamaha waverunner.
VINTERFÖRVARING
I Nogersund förvarar vi fritidsbåtar upp till 65 fot i kallkallar på 10.000 kvm och varmhallar på över 3.500 kvm.
I Karlskrona har vi förvaringshallar på 2500kvm för vinterförvaring av mindre trailerdragna båtar upp till cirka 30 fot. Våra hallar är moderna med el, vatten och tryckluft och i varmhallen har vi avfuktare och uppvärmning med värmepump. Avfuktare kör vi för att skapa en skonsam miljö för båtens elsystem, elektronik och motorinstallation. Värmepump för uppvärmning var ett självklart val både när det gäller miljö och brandrisk, en brand kan få mycket förödande konsekvenser.

Hydraulisk upptagning/sjösättning

Vår hydrauliska lyftvagn är mycket skonsammare mot båten än vanliga rullvagnar och kan lyfta upp till 47 ton. Vagnen fördelar vikten jämnt över skrovet, precis som när den ligger i vattnet. Vid ett kranlyft läggs vikten bara vid banden, som dessutom trycker på skrovet i sidled.

Komplett service och verkstad

Vi utför förstklassig polering, bottenmålning, teaktvätt, konservering och service etc. allt enligt önskemål. Vi har kunniga tekniker som ser till att ett proffsigt jobb blir utfört och som har tillgång till fullutrustad verkstad för reparationsarbeten inom trä, plast och metall. Teknikerna utbildas fortlöpande och många har nautisk kompetens (skeppar-,maskin-, klass 8). Vi har en stor erfarenhet på skador och försäkringsjobb och ett nära samarbete med försäkringsbolagen.