Hoppa till innehåll

Golvslipare /Golvläggare

Publiceringsdatum
11 juni 2024
Antal tjänster
2
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Med flera års erfarenhet av golvläggning och golvslipning har Victoria golv utvecklat ett väletablerat golvföretag. Vi växer stadigt och behöver bli fler i vårt härliga gäng. Vi söker nu en eller flera erfarna golvläggare och golvslipare.

Arbetsuppgifter

Du kommer tillsammans med andra erfarna golvläggare och slipare att lägga, slipa samt ytbehandla diverse golv, utföra reparationer mm. Du har den viktiga rollen jämte ansvaret att utföra ett kvalitetssäkert arbete.

Som medarbetare hos oss erbjuds du en trygg anställning. Företaget är anslutet till kollektivavtal. Du kommer att erbjudas kontinuerlig kompetensutveckling, utbildningar och nya erfarenheter tillsammans med skickliga golvspecialister.

Kvalifikationer

Erfarenhet inom golvläggning eller golvslipning samt B-körkort är ett krav. Det är meriterande om du har yrkesbevis inom golvläggning.

Dina personliga egenskaper

Du är stresstålig, ansvarstagande, kan hantera och lösa problem. Vidare har du ett stort engagemang och servicekänsla. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Övrig information

Anställningen är tillsvidare på heltid och inleds med sex månaders provanställning.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
14 juli 2024 (18 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se