Hoppa till innehåll

Systemutvecklare

Publiceringsdatum
04 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Är du sugen på en ny utmaning och vill vara med på resan mot världens bästa spelupplevelse? Nu är vi på jakt efter en ny kollega till Martech där vi behöver fler duktiga utvecklare för att hjälpa oss att skapa ett riktigt bra kundmöte.

Martech, eller Marketing Technologies, är ett samlingsnamn för teknik som stödjer marknadsföringsprocesser och är en nyckel för att kunna skapa en unik, personlig, digital kundupplevelse. Vår vision är en datadriven kundrelation som löpande skapar värde både för Svenska Spel och våra kunder genom en bättre och mer relevant upplevelse av våra produkter.

Vad kommer du att göra?

Din huvuduppgift kommer vara att förstärka vårt team och tillsammans vidareutveckla och nyutveckla marknadsföringsrelaterade IT- system inom Svenska Spel. Du kommer att spela en central roll i utvecklingen av vårt nya datalandskap.

Dina ansvarsområden kommer att omfatta allt från utveckling, analys och systemdesign till implementation och testning. Ibland kan det även innebära att hantera produktionsstörningar och driftsfrågor.

Du kommer arbeta för att skapa teknik som stödjer marknadsföringsprocesser och är en nyckel för att kunna skapa en unik, personlig, digital kundupplevelse.

Är du den som kommer att göra det?

Som person är du kvalitetsmedveten och gillar att utvecklas varje dag. Du trivs med att arbeta i team och att dela med dig av dina erfarenheter och kunskaper. Vi söker nu en erfaren utvecklare med fokus på back-end utveckling och goda kunskaper inom full-stack utveckling.

Du har minst 5 års erfarenhet av utveckling i Java, Scala eller C# och har arbetat med komplexa system och arkitekturer. Det är meriterande om du har erfarenhet av Kafka Streaming, Kubernetes, molntjänster som AWS, GCP eller Azure, samt Apache Stream och Apache Beam.

Vi värdesätter din förmåga att arbeta både självständigt och i team, samt dina utmärkta kommunikationsförmågor. Att kunna arbeta i en agil miljö är avgörande för att trivas och lyckas i rollen. En akademisk examen inom datavetenskap, mjukvaruutveckling eller liknande område är en fördel.

Om Tech på Svenska Spel

På Svenska Spel hanterar vi 10000 000 transaktioner varje dag, året runt och på sex dagar har vi hanterat samma transaktionsvolym som den största pengaöverföringsappen gör på en månad. Varje dag utvecklar, driftar och supportar vi ett av världens mest avancerade spelsystem, vi är med andra ord ett techbolag som sysslar med spel - inte tvärtom. Och som ett techbolag som sysslar med spel kommer ett ansvar, både för folks drömmar och spänning, men även för deras spelande. Det är också därför du kommer märka att vårt spelansvarsarbete genomsyrar hela företaget från första dagen du börjar jobba hos oss.

Vi är Svenska Spel

Svenska Spel är hela Sveriges spelbolag. Vi skapar hållbara och roliga spelupplevelser som bidrar till ett bättre Sverige. Genom spel som Triss, Stryktipset och Oddset ger vi våra fyra miljoner kunder spänning, glädje och drömmar. Våra spel är enkla och trygga och oavsett om man spelar online eller fysiskt, själv eller tillsammans med andra, så ska upplevelsen alltid vara positiv. Vi vill att fler ska spela hållbart hos oss och vår verksamhet ska bedrivas på ett socialt, ekonomiskt och miljömässigt ansvarsfullt sätt. Varje år går överskottet till statskassan. Vi är Sveriges största idrottssponsor och investerar nära 300 miljoner kronor årligen i svensk idrott. Vi är modiga, nyfikna och strävar efter enkelhet i allt vi gör samt skapar resultat tillsammans.

Är du nyfiken på våra förmåner? Då hittar du dem här:

https://career.svenskaspel.se/pages/formaner

Ansökan och kontaktuppgifter

Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering på något av våra kontor i Visby, Solna, eller på distans någon annanstans i Sverige. Hos oss gör vi jobbet där det passar bäst, ibland är det hemma och ibland är det på kontoret.

Vi utför urval och intervjuer löpande så tveka in med att skicka in din ansökan.

För frågor om tjänsten, kontakta Sofie Anlert, , sofieanlert@svenskaspel.se

Vill du veta mer om rekryteringsprocessen hittar du information här. Eller så kan du alltid kontakta vårt TA-team på teamta@svenskaspel.se

#LI-HYBRID

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se