Hoppa till innehåll

Head of Delivery

Publiceringsdatum
08 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Företagsbeskrivning

Vattenfall är en av Europas största producenter och återförsäljare av el och värme. Våra huvudmarknader är Sverige, Tyskland, Nederländerna, Danmark och Storbritannien. Inom Vattenfallkoncernen finns cirka 21 000 anställda. Vi har elektrifierat industrier, levererat energi till bostäder och förvandlat tillvaron genom innovation i över hundra års tid. Vi vill nu göra det möjligt att leva fossilfritt och vi driver på övergången till ett hållbart energisystem.

Följ med oss på vägen mot ett fossilfritt liv!

Jobbeskrivning

Är du intresserad av att arbeta med hållbarhet, elektrifiering och ledarskap? Drivs du av att få vara en del av energiomställningen? Är du redo för utmaningen det innebär för ett start-up att gå in i nästa fas? Vill du leda ett team med hög kompetens, ett brinnande engagemang och höga ambitioner?

Det händer! Omställningen till en elektrifierad bilflotta går snabbt och biltillverkarna kämpar med att mätta behovet från marknaden! I samma takt ökar kraven på tillgänglig och tillförlitlig laddinfrastruktur! Vattenfall vill vi bidra till omställningen genom att erbjuda produkter och tjänster för att kunna ladda bekvämt på jobbet och besöksmålet. Vi driver dessutom ett av Nordens största nätverk av publik elbilsladdning, för att det ska kunna vara enkelt att resa dit du vill med elbil. Vi brinner för det vi gör, och vill att våra kunder ska ha en utomordentlig upplevelse.

Vi erbjuder en spännande arbetsplats där ingen dag är den andra lik. Hos oss får du möjligheten att utveckla ditt ledarskap i en miljö där affär, kunder och hållbarhet står i fokus. Möjligheterna till personlig utveckling är stora och eftersom vi är en del av en internationell organisation sträcker sig möjligheterna utanför Sveriges gränser. Organisationen genomsyras av öppenhet och värnar om att ta emot nya perspektiv och idéer.

E-mobility Nordic växer och nu söker vi en vikarierande chef för teamet Delivery från 1:a september till 1 januari. Teamet består idag av 13 medarbetare. Ett urval av teamets uppdrag är:

  • Utveckling av tekniska lösningar inom laddinfrastruktur.
  • Projektledning av kundprojekt med totalentreprenad.
  • Installationssupport.
  • Upphandling och förvaltning av installatörsavtal.

Rollen som teamchef innefattar att;

  • Säkra att teamets leveranser är i linje med uppsatta affärsmål genom att bland annat coacha och skapa rätt förutsättningar för dina medarbetare.
  • Taktiskt och strategisk utveckla verksamheten för uppskalning.
  • Arbeta med kompetensförsörjning och utveckling av teamet i linje med avdelningens affärsplan.
  • Skapa starka relationer interna och externt, där förmågan att kommunicera, samarbeta, påverka och utveckla verksamheten är viktig.
  • Bidra i utvecklingsarbetet både inom BU E-mobility, den nordiska avdelningen och i ledningsgruppen som du kommer att ingå i.

Kravspecifikation

Du är en inspirerande ledare som får din omgivning att växa genom att bidra med engagemang, öppenhet, mod och ett starkt fokus på arbetsmiljö och säkerhet. Du har erfarenhet från en ledande roll.


Vi ser gärna att du har erfarenhet från en entreprenöriell organisation. Du har en hög grad av affärsmässighet och kundfokus. Erfarenhet av anbudsarbete, entreprenadjuridik och teknisk utbildning ses som en fördel.


Du har en relevant akademisk examen med teknisk/naturvetenskaplig inriktning. Du talar och skriver både svenska och engelska obehindrat.

Vi tror att du är;

  • En människa som trivs med samarbete och har lätt att skapa relationer.
  • Du har lätt för att förstå detaljer utan att tappa helheten.
  • Du är positiv och får energi av att vara med och utveckla människor, affärer och verksamheter.
  • Förmåga att lyfta blicken se möjligheter till nya smartare arbetssätt.

Ytterligare information

Förutom att du får vara med och forma framtidens smarta energisamhälle erbjuder vi dig ett utvecklande och omväxlande arbete med många kontaktytor. För oss på Vattenfall är det viktigt att arbete och privatliv har en god balans, därför erbjuder vi flexibilitet i arbetet samt möjlighet till att arbeta hemifrån vid behov. Vi har även en hel del andra personalförmåner som exempelvis arbetstidsförkortning, förmånliga tjänstepensionsavtal, föräldraledighetstillägg med mera. Läs mer om våra förmåner här.

Plats

Du erbjuds möjligheten att arbeta från Vattenfalls kontor i Solna, i kombination med hemmaarbete.

Ansökan

Du är välkommen att skicka in din ansökan på svenska eller engelska, innehållande både CV och personligt brev, så snart som möjligt. Vi är tacksamma om du ansöker via länken nedan, då vi inte tar emot ansökningar via email.

Sista dag för ansökan är den 28 juli 2024.

Frågor

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig chef, Susanna Hurtig, susanna.hurtig@vattenfall.com. För mer information om rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Jennifer Wikström, jennifer.wikstroem@vattenfall.com.

Fackliga representanter i Sverige är Rolf Olsson (Akademikerna), Simon Salomonsson (Unionen), Cecilia Bodin (Ledarna) och Mikael Mukka (SEKO). Du når dem via Vattenfalls telefonväxel +46 8 739 50 00

Mångfald och inkludering – i allt vi gör

Vi är övertygade om att mångfald bidrar till att bygga ett mer lönsamt och tilltalande företag och strävar efter att vara goda förebilder när det gäller mångfald. Vattenfall arbetar aktivt för att alla medarbetare ska ha samma möjligheter och rättigheter oavsett ålder, etnisk eller kulturell bakgrund, könstillhörighet, religion/tro, sexuell läggning eller funktionsförutsättning. Läs mer om hur vi arbetar med mångfald och inkludering här.

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
07 augusti 2024 (11 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se