Hoppa till innehåll

Cafe- och restaurangmedarbetare till Sabis Haga

Publiceringsdatum
13 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

På Sabis Haga erbjuder vi en mängd tjänster i hela AFRY-huset. Vi serverar lunch till ca 600 gäster dagligen och driver ett café i anslutning till restaurangen. Dessutom serverar vi luncher och middagar i gästmatsalarna och dukar upp bufféer i huset i samband med konferenser. Varje dag levererar vi ett antal stora och små beställningar till de olika våningarna.Om rollen

I rollen som medarbetare på vårt café och i vår restaurang kommer du att ta hand om våra gäster och bidra till deras positiva upplevelse. Vi erbjuder både catering och lunch på plats och söker en engagerad person som vill vara med och driva vår fortsatta utveckling framåt.

Du kommer att spela en operativ roll i att förbättra upplevelsen för våra kunder, både i caféet, restaurangen och vid cateringbeställningar. Du blir deras huvudsakliga kontaktperson och säkerställer att frukost, lunch, eftermiddagsfika, after work och andra arrangemang under dagen genomförs enligt kundens önskemål.

Arbetet är säsongsbetonat, med hög arbetsbelastning under vissa perioder och lägre under andra. Detta gör att vi kan erbjuda längre ledigheter under sommaren, kring jul, påsk och vid klämdagar, medan det är mer arbete under övriga tider.

Dina huvudsakliga ansvarsområden kommer att inkludera försäljning och leverans av frukost, lunch, mellanmål, fika, middagar och catering på ett serviceinriktat och relationsskapande sätt. Du kommer även att arbeta nära restaurangchefen för att kontinuerligt utveckla restaurangupplevelsen genom kreativ paketering och presentation av våra mat- och dryckeskoncept.

Vi värdesätter ett nära samarbete mellan våra avdelningar för att gemensamt nå framgång.

Din profil

Vi söker dig med dokumenterad erfarenhet från tidigare caféarbete som är kreativ, ansvarsfull och flexibel. Du är en kommunikativ relationsbyggare som trivs i en internationell miljö och är bra på att skapa rutiner. Vi söker en social person som brinner för service och mötet med människor.

Erfarenhet av baristakunskaper och barservering är meriterande

Vi erbjuder dig

· En arbetsplats med flexibla arbetstider och ett gott samarbete

· Ett värderingsstyrt företag där vi aktivt arbetar med ledarskap på alla nivåer

· Möjlighet till personlig utveckling genom utbildningar och möjlighet att byta tjänst inom företaget

· En trygg arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner för alla anställda

· Vi erbjuder våra tillsvidareanställda subventionerad massage på arbetsplatsen varannan vecka och förmånliga rabatter på våra hotelldestinationer.

Ansökan

Tillträde är 12 augusti 2024. Tjänsten är på deltid med varierande vardagar, kvällar och vissa helger. Vid frågor om tjänsten kontakta platschef Linda Johansson på linda.johansson@sabis.se. Ansökningar behandlas löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. Besök gärna https://www.sabis.se/. Välkommen med din ansökan snarast möjligt!

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
13 juli 2024 (25 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se