Hoppa till innehåll
Professionals Nord Rekrytering AB logotyp

Supporttekniker till kund inom fastighets- och byggbranschen!

Sista ansökningsdag
25 september 2024 (29 dagar kvar)
Publiceringsdatum
26 augusti 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Vi söker nu en driven och kunnig supporttekniker till vår kund. Tjänsten innebär en central roll i att leverera teknisk support och hantering av IT-relaterade ärenden.

Information om tjänsten
Professionals Nord söker i samarbete med vår kund en supporttekniker. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos kund, Intentionen är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och kunds önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@pn.se

Arbetsuppgifter
I din roll hanterar du ärenden som inkommer via mail, telefon eller besök, bedömer prioritet och kategoriserar dem för smidig hantering. Du ger snabb telefonsupport, registrerar felsökningar noggrant och eskalerar vid behov till "2nd line" support. Du hanterar också beställningar och ser till att tekniska problem på arbetsplatser och i mötesrum löses effektivt. Vidare kan du få mer avancerade uppgifter, som att stötta ditt team som senior teknisk support, ge råd till Service Managers, delta i prioriterade ärenden och projekt, samt identifiera och eskalera återkommande problem för långsiktiga lösningar. Arbetstid är 07:00 - 16:00 med förväntad närvaro på kontoret fyra dagar i veckan. Möjlighet till en dag med distansarbete efter överenskommelse.

Du bör ha goda kunskaper inom:
  • Infrastruktur, klienter och mobila enheter.
  • Office365 och Active Directory/Azure AD.
  • Programvaruinstallationer och felsökning av hårdvara och applikationer.
  • IT-säkerhet, nätverk och felsökning av dessa.
  • Svenska och engelska, såväl i tal som skrift. Kunskaper i norska eller finska är meriterande.
Meriterande kunskaper: Powershell, ITIL-certifiering, Citrix och djupare Windows-felsökning.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen. Du är serviceinriktad och kommunikativ, med en förmåga att förklara och hjälpa användare på olika nivåer. Du är lösningsfokuserad och har en stark förmåga att felsöka och lösa problem. Du trivs med att arbeta i team och samarbeta med olika intressenter. Du är också strukturerad och processorienterad, van att dokumentera ditt arbete noggrant och att hantera flera uppgifter samtidigt. Dessutom är du stresstålig och ansvarstagande, med förmågan att hantera arbetsbelastningstoppar och ha många bollar i luften.

START: Enligt överenskommelse, men med önskad start mellan 1:a september och 1:a november
OMFATTNING: Heltid
STAD: Stockholm, Solna
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Louise Adrianzon

#Supporttekniker, #Active Directory/Azure AD, #Hårdvara, #felsökning, #Applikationer

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se
Professionals Nord Rekrytering AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
25 september 2024 (29 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision - Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!