Hoppa till innehåll

Clinical Director till Aktiv Ortopedteknik

Publiceringsdatum
10 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Här erbjuds en spännande och utmanande roll att varaövergripande ansvarig för försäljning och daglig drift av hela Aktiv Ortopedteknik i Sverige.

Vi söker en Clinical Director- Välkommen tillAktiv Ortopedteknik!

Om oss

Aktiv Ortopedteknik är Sveriges största leverantör av Ortopedteknisk service. Med verksamhet på ett tjugotal platser i Sverige hjälper vi över hundra tusen personer årligen att uppnå rörelsefrihet, genom våracirka 350 kunniga och hängivnamedarbetare.

Om tjänstenSom Clinical Director rapporterar du till VD och du ingår i ledningsgruppen för Aktiv Ortopedteknik& Ottobock Scandinavia. Iledningsgruppen representerar du Aktiv Ortopedteknik. Duhar ettövergripande ansvar för daglig drift av hela Aktiv Ortopedteknik ochett försäljnings- och lönsamhetsansvar för en verksamheten som omsätter kring 600 MSEK årligen.

Gentemot alla medarbetare på Aktiv Ortopedteknik agerar du frontfiguroch är den som förmedlar och driver vision, strategi och mål för hela verksamheten.

Du har fyra direktrapporterande regionchefer som vardera har en organisation av verksamhetschefer, avdelningschefer, produktionschefer, receptionschefer m.m. Tillsammans med regioncheferna driver ni försäljningsarbetet, marknadsutveckling, strategiskt arbete och förändringar inom Aktiv Ortopedteknik.

Vi erbjuder

Anställningen är tillsvidareanställningpå heltid,med flexibel placering i Sverige.Tillträde till tjänsten äromgående. Vi har kollektivavtal vilket innebär att du omfattas av kollektivavtalade försäkringar. Resor i tjänsten förekommer, troligen varje vecka.

Du erbjuds ett förmånspaket som bland annat innebär en årlig bonus enligt vår bonuspolicy, friskvårdsbidrag, personalrabatter på befintliga produkter inom företaget och ensemesterrätt enligt vår lokala semestertrappa.

Om dig

Du har erfarenhet av företagsledning och ditthuvud är inställt på att hitta affärsmöjligheter. Du är van vid attarbeta strategiskt och duälskar små förändringar som kan leda till ökad försäljning, bättre vårdkvalitet eller minskade kostnader.Du behöver inte nödvändigtvis ha arbetat inom Ortopedteknik, men vi vill att du har gedigen erfarenhet av offentlig upphandling, helst inom antingen medicinteknik eller någon typ av tjänster.

Du harminst 5år bakom dig som en uppskattad chef. Du är en stark ledare somförser dina medarbetare med befogenheter som krävs för att effektivt nå gemensamma mål. Du motiverar, vägleder och skapar förutsättningar för dina medarbetare att utvecklas.

Som person tar dusjälvständigt ansvar för dina arbetsuppgifter, driver på dina egna processer och ser till att slutföra dem.Du kommunicerar på ett inspirerande och tydligt sättsamtidigt som du är ödmjuk och har en förmåga att få med dig andra.Du talar tydligt och engagerat både i enskilda möten och i större grupper. Du har lätt att göra dig förstådd samtidigt som du lyssnar aktivt i samtal med andra.

Din ansökan

Sista ansökningsdag 2024-06-30.Har du frågor om tjänsten, vänligen kontakta VD Erik Bråkenhielm, erik.brakenhielm@ottobock.se .Urvalsprocessen sker fortlöpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ovan datum.

Besök gärna våra hemsidor för mer information: www.aktivortopedteknik.se | www.ottobock.se

Vi strävar efter att vara en inkluderande arbetsplats, fri från diskriminering oavsett var i vår organisation du arbetar. Vi uppmuntrar olikheter och tillåter människor att ha olika erfarenheter, uttryckssätt och synsätt. Mångfald leder till nytänkande och vi anser att det utvecklar vår företagskultur och vårt sätt att arbeta till det bättre.

Vi genomför standardiserade och likvärdiga rekryteringsprocesser. Alla sökande bedöms rättvist utan hänsyn till kön, könsöverskridande identitet eller uttryck, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, funktionsnedsättning, sexuell läggning, ålder eller någon annan egenskap som skyddas av tillämplig lag.

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
27 november 2024 (123 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se