Hoppa till innehåll
Publiceringsdatum
14 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Om jobbet

Arbetsledare el

Nu finns en möjlighet för dig att tillsammans med ett av Europas största byggföretag vara med och bygga nya tunnelbanan.

Itinera söker en ny arbetsledare inom el som vill vara en del utveckla nya tunnelbanan. Söker du ett arbete med varierade arbetsuppgifter och utmaningar, ska du lämna in en ansökan. Du kommer att med att bygga stationerna Hammarby Kanal, Södra Hagalund och Arenastaden.

Som arbetsledare kommer du att leda ett team av sex elektriker och säkerställa att arbetet på båda projekten genomförs effektivt och med högsta kvalitet.

Stefano Panetta är en etablerad profil i bygg- och anläggningsbranschen och har mångårig erfarenhet. Stefano beskrivs en av sina medarbetare som både ordningsam och rutinerad, och han kommer att vara din nya chef.

För att trivas hos oss är det viktigt att du är självständig, proaktiv och inte rädd för att be om hjälp när det behövs. ”Vårt team inom el består av engagerade medarbetare som alla strävar efter att genomföra ett bra arbete tillsammans.

Huvudsakliga ansvarsområden som Arbetsledare inom El:

• Arbetsleda elektrikerna i det dagliga arbetet.

• Övervaka installation, underhåll och reparation av elsystem. Detta inkluderar arbete både i tunnlar och ovan mark, samt hantering av belysning, kraftdistribution, kontrollpaneler, kommunikationssystem och annan relaterad utrustning.

• Utföra inspektioner för att identifiera elektriska problem och potentiella faror samt vidta lämpliga åtgärder för att åtgärda dem.

• Felsökning elsystem, diagnostisera och lösa problem snabbt och effektivt för att minimera driftstopp och säkerställa kontinuerlig funktionalitet.

• Samarbeta med projektledare, ingenjörer för att planera och genomföra elektriska installationer och reparationer i tunnlar och ovan mark.

• Utföra elektriska tester och mätningar för att verifiera systemets funktionalitet och identifiera prestandaförbättringar.

• Hantera inköp av reservdelar och material som behövs för underhåll och utbyggnad av elektriska installationer enligt interna inköpsrutinerna.

Din profil

• Vi söker dig som har dokumenterad erfarenhet som elektriker och arbetsledare, helst inom tunnel konstruktion eller tunnelunderhållsprojekt.

• Du ska ha aktuella och relevanta licenser och certifieringar inom elinstallation.

• Erfarenhet att förstå och tolka elektriska ritningar, scheman och tekniska manualer är ett krav.

• Du ska ha erfarenhet av att felsöka elsystem och kunna identifiera samt åtgärda problem effektivt.

• Uppmärksamhet på detaljer och förmåga att arbeta med hög precision är nödvändiga egenskaper för denna roll.

• Behärska både och svenska och engelska

Vi erbjuder

Vi är ett internationellt bolag och den internationella andan är påtaglig på vårt kontor och våra projekt, du kommer att ha många olika kontaktytor och tillsammans med kollegor från olika delar av världen ha möjligheter att utvecklas både i din arbetsroll och som person. Det finns en stor vilja att stötta och hjälpa varandra på alla nivåer inom organisationen och vi uppskattar nya idéer om hur vi kan bli ännu bättre tillsammans.

Information och ansökan

Om du har frågor eller funderingar rörande tjänsten är du välkommen att kontakta Ville på Itineras HR-avdelning på Ville.Murtokangas@itineraspa.se, 073-519 08 48. Låter Itinera och tjänsten som som något för dig? Ansök i så fall redan idag, sista ansökningsdag är 14 Juli men urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista annonserings dag.

Om Itinera S.p.A

Vi är ett Internationellt byggföretag med vår grund i Italien och vi arbetar med storskalig infrastruktur och samhällsbyggande. Företaget grundades 1938 och är en del av ASTM-Group som är aktiv i mer än 15 länder med 17 000 anställda och med en omsättning på 3,1 miljarder euro 2021. Itinera är det största utländska byggföretaget i Norden och har ett flertal större pågående infrastrukturprojekt i bland annat Sverige. I Stockholm jobbar vi utöver stationen Hammarby Kanal med de kommande tunnelbanestationerna Södra Hagalund och Arenastaden, samt bygger nya Skurubron i Nacka/Värmdö. Vår målsättning är att hållbarhet ska genomsyra samtliga affärsaktiviteter. Utvecklingsarbeten bedrivs på samtliga marknader där företaget är verksamt. I Sverige är vi i dagsläget 150 anställda och har vårt svenska huvudkontor i Solna.

Vi har valt att arbeta själva med denna rekrytering, annonssäljare eller rekryterare undanbedes.

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
14 juli 2024 (26 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se