Hoppa till innehåll

Beräkningsingenjör inom hållfasthet

Publiceringsdatum
04 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

DEKRA Industrial AB är en del av den globala DEKRA-koncernen, som är ett av världens största företag inom rådgivning, säkerhet, test, inspektion och certifiering.

Affärsområde Safety & Sustainability Services Nordic har specialister inom olika områden där vi erbjuder konsulttjänster högsta kvalitet till våra kunder.

Inom sektionen Engineering Asset Management söker vi nu en driven, ambitiös och utvecklingsinriktad beräkningsingenjör. Vi söker dig som är intresserad av att arbeta med hållfasthetslära, mekanik och avancerade beräkningar.

Våra tjänster riktar sig till i stort sett alla industrigrenar med hårt belastad och värdefull mekanisk utrustning: energi och process, transport, tillverknings- och processindustri samt infrastruktur. Vi har även ett gott samarbete med universitet och teknisk högskola. Våra seniora konsulter har bjudits in som föreläsare på KTH, Uppsala universitet etc.

KVALIFIKATIONER

Vi söker dig som har civilingenjörsexamen eller mer inom hållfasthetslära eller liknande område. Du ska helst ha flera års erfarenhet, gärna erfarenhet av forskning. Du behöver också ha extra kunskap inom något eller några områden relaterat till hållfasthetslära. Det kan vara utmattning, brottmekanik, dynamik, vibrationer, design eller något annat. Förmågan att sätta analysen i ett sammanhang och omsätta analysresultat till praktiska resultat väger tungt, liksom förmågan att kommunicera pedagogiskt.

Du kommer vara en del av arbetet inom Engineering Asset Management, med fokus på både kunder och utveckling av sektionen. Uppdragsledning ingår i rollen. Ditt arbetssätt är strukturerat och analytiskt förenat med starkt ansvarstagande och en vilja att uppfylla kundförväntningar, samt tillhandahålla resultat och slutsatser. Det är viktigt att du vill förena kreativitet och nyfikenhet med kvalitet och noggrannhet. Förmågan att på egen hand skapa uppdrag väger tungt. Därför är det kontaktnät du har av betydelse.

Kommunikation är en viktig del av yrkesrollen. Därför är förmågan och ambitionen att kommunicera och uttrycka sig väl i tal och skrift en förutsättning. Du har goda kunskaper i svenska och engelska. Variationen på uppdragen är stor och förmågan till flexibilitet är av stor vikt.

VI ERBJUDER

DEKRA Engineering Asset Management tillhandahåller kvalificerade konsulttjänster inom flera områden. Sektionen anlitas av DEKRA Globalt och har status som koncernens kunskapsnav inom strukturell integritet och brottmekanik. Du får alltså utmärkta möjligheter att arbeta inom en utpräglat internationell miljö där kunskap står i fokus. Det är vårt gemensamma mål att din kompetens ständigt utvecklas på DEKRA genom intressanta uppdrag och samverkan med DEKRAs gedigna kompetens inom en rad områden.

Vi erbjuder förmåner avseende kompetensutveckling, friskvårdsbidrag, pensionsplanering, sjukvårdsförsäkring, reseförsäkring, Club DEKRA och mycket mer.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid.

Placeringsort: I första hand Stockholm, men annan placering kan diskuteras.

INFORMATION OM TJÄNSTEN

Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Sektionschef Magnus Dahlberg 010-455 14 86 eller Affärsområdeschef Jari Salo 010-455 12 22.

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
26 augusti 2024 (29 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se