Hoppa till innehåll

Värdefullt arbete med guldkant i tillvaron på jobbet!

Sista ansökningsdag
11 oktober 2024 (29 dagar kvar)
Publiceringsdatum
11 september 2024
Antal tjänster
2
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Vi söker nu dig som vill arbeta tillsammans med vårat välfungerade arbetslag och fantastiska kund!

Är du en person som värderar ordning och reda på arbetet? Vill du kunna laga mat från grunden med bra råvaror och kanske även vara kreativ med växter samt möjlighet att odla på arbetstid? Då har du möjligheten just nu att söka jobb hos oss.

Vi letar just nu någon att anställa på fast rad på en tjänstgöringsgrad på ca 75% eller mer. Antingen vaken natt eller dagtid.

Du som söker ska kunna tala svenska flytande, har du ej erfarenhet inom vården är det inget problem vi lär upp dig bara du är intresserad. Tjejer och killar unga som gamla är välkomna att söka, här jobbar det människor i olika åldrar och det ser vi bara som ett privilegium.

Arbetsplatsen ligger ca 2,5 mil från Sollefteå. Vi rekryterar löpande så varmt välkommen in med din ansökan redan idag. Hoppas vi ses!


Alter Assistans vision är att vara nära. Hela vår organisation är uppbyggd på närhet till kunder och medarbetare. Tillsammans planerar, genomför, utvärderar och förbättrar vi kundens situation. Närheten är en stor fördel, korta beslutsvägar är en förutsättning för omedelbara insatser och korrekta beslut. Ju närmare kunden man är desto större insikt har man om de behov som finns och vardagens beslut blir lätta att ta, för såväl våra assistenter som för våra gruppledare. Tillgängligheten är stor. Det finns en stor kunskapsbank att ta del av. Det är tryggt att i vardagen vara nära den kompetensen.

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
11 oktober 2024 (29 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se