Hoppa till innehåll

Verksamhetschef till Administrativt stöd, Region Västernorrland

Sista ansökningsdag
06 oktober 2024 (24 dagar kvar)
Publiceringsdatum
10 september 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Vi är en kraft som binder ihop, håller samman och utvecklar länet. Inom Region Västernorrland är vi alla en del av något större.

Verksamheten Administrativt stöd har i uppdrag att tillsammans med sju andra verksamheter arbeta med stöd och service för våra tre förvaltningar. Administrativt stöd är en mångfacetterad verksamhet som finns spridd på olika orter i länet där följande enheter ingår:

  • Ekonomistöd
  • HR-närstöd
  • Inköp och upphandling
  • Kommunikation
  • Säkerhet och beredskap

Verksamheten är nyskapad i syfte att matcha den del av regionledningsförvaltningens nya organisation som benämns Stöd och service och som träder i kraft 2025. Under de kommande åren kommer stödet delvis att standardiseras och utvecklas för att möta organisationens behov. Vi eftersträvar mångfald och välkomnar sökande som kan bidra till att utveckla mångfalden bland våra chefer och medarbetare.

Vi söker nu en verksamhetschef till Administrativt stöd. Som chef i Region Västernorrland företräder du arbetsgivaren och utövar ett ledarskap som har sin grund i god självinsikt och präglas av ärlighet, öppenhet, ansvarskänsla och personligt mod.

Verksamhetschef till Administrativt stöd, Region Västernorrland

Arbetsuppgifter

Som verksamhetschef har du ansvar för verksamhet, ekonomi och era resultat. Tilldelade resurser förväntas användas på ett klokt och betryggande sätt. Du har även ansvar för personal och arbetsmiljö, samt för att en ständig utveckling bedrivs i samarbete med dina medarbetare och kollegor.

Rollen innebär att du är chef på mellanchefsnivå för fem enhetschefer. Du arbetar och bidrar i olika verksamhetsprocesser inom Region Västernorrland och deltar aktivt i verksamhetsplanering, uppföljning och olika utvecklingsprojekt mm. Samverkan med fackliga organisationer är en viktig del i frågor som rör både arbetsmiljö och verksamhetsutveckling.

Du ingår tillsammans med dina sju kollegor i servicedirektörens ledningsgrupp, där ni tillsammans arbetar med att utveckla stöd- och servicetjänsterna mot en mer processinriktad förvaltning som aktivt bedriver tjänsteutveckling. Det kräver nya arbetssätt med större inslag av digitalisering och utvecklade samarbeten såväl internt som tillsammans med andra aktörer regionalt och nationellt.

Vi välkomnar dig som är trygg i att leda i förändringstider och drivs av en vilja att tillsammans med andra bidra till goda resultat utifrån olika perspektiv. Här ges du som trivs med att arbeta i en generalistroll möjlighet att både få bidra med kompetens och skaffa nya erfarenheter och lärdomar med oss på vår utvecklingsresa.

Övrig information

Region Västernorrland

Med cirka 7000 medarbetare och över 200 yrken ansvarar vi på Region Västernorrland för flera av de verksamheter som är allra viktigast för invånarnas möjlighet att delta i samhället. Här gör din kunskap och ditt engagemang skillnad inom allt från hälso- och sjukvård till kultur, miljö och hållbarhet. Bli en del av ett lag där alla behövs. Tillsammans för ett växande Västernorrland. 

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Läs mer om Region Västernorrland, våra förmåner och hur det är att jobba tillsammans med oss: Region Västernorrland - Att jobba i Region Västernorrland (rvn.se).

Inom Region Västernorrland är ett antal tjänster placerade i säkerhetsklass och säkerhetsprövning kan därför komma att ske. Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Urval och intervjuer sker löpande. Varmt välkommen med din ansökan!

Kvalifikationer

Vi söker dig som

  • Har en akademisk examen eller utbildning inom för tjänsten relevant område
  • Har minst tre års erfarenhet av chefsskap
  • Har erfarenhet av att leda andra chefer
  • Har kompetens som bedöms relevant för verksamhetens innehåll och uppdrag
  • Har goda kunskaper i svenska i tal och skrift

Det är meriterande om du

  • Har kompetens och erfarenhet kring processer och roller i processtyrning
  • Har erfarenhet av att arbeta i en generalistroll
  • Har dokumenterad erfarenhet av ledarskap i förändring
  • Har god erfarenhet av att driva utveckling

För att lyckas i rollen tror vi att du har dessa personliga egenskaper

  • Samarbetsförmåga
  • Stabil
  • Kulturell medvetenhet
  • Ledarskap
  • Helhetssyn
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
06 oktober 2024 (24 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se