Hoppa till innehåll

Systemförvaltare till Vårdstöd och eHälsa, Region Västernorrland

Sista ansökningsdag
06 oktober 2024 (24 dagar kvar)
Publiceringsdatum
11 september 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Vi är en kraft som binder ihop, håller samman och utvecklar länet. Inom Region Västernorrland är vi alla en del av något större.

Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården samt tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.

Regionledningsförvaltningen har tre huvudsakliga uppdrag:

- Att utifrån lagstiftning och regelverk styra och stödja verksamheterna.

- Att erbjuda stöd och service till verksamheternas processer och utveckling.

- Att ge stöd och kvalitativa underlag till den politiska förtroendemannaorganisationen och regionledningen.

Område IT, MT och digitalisering har i uppdrag att utveckla och förvalta övergripande och gemensamma processer för området. Det ansvarar också för tjänster inom dessa delar. Området samordnar regionens digitaliseringsarbete. Vår verksamhet finns i huvudsak placerad i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik och Sollefteå. Enheten ansvarar för systemförvaltningen av vårdsystem i förvaltningsobjektet. Förvaltningsorganisationen levererar förvaltningsprodukter till regionens målgrupper för att möjliggöra en effektiv vårdprocess. Objektet syftar till att stödja hälso-och sjukvården vad gäller exempelvis vårdadministration, vårddokumentation, hantering av läkemedel och hjälpmedel, beställningar och svar, med mera.

Vi söker nu en systemförvaltare med rollen Objektspecialist för Mödravård, Förlossningsvård och Barnhälsovård. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med startdatum enligt överenskommelse.

Systemförvaltare till Vårdstöd och eHälsa, Region Västernorrland

Arbetsuppgifter

Som objektspecialist jobbar du tillsammans gentemot regionens kärnverksamhet och förvaltar vårdsystemen som ingår i objektet. Du arbetar bland annat med att:

  • Hantera support
  • Avvikelsehantering
  • Kvalitetssäkra dokumentation
  • Testa nya funktioner
  • Omvärldsbevakning för objektet

Övrig information

Kvalifikationer

Vi söker dig som

  • Har B-körkort
  • Har goda kunskaper i svenska i tal och skrift
  • Har goda kunskaper i engelska i tal och skrift
  • Har eftergymnasial utbildning inom vård eller IT

Det är meriterande om du

  • Har efterenhet av att samverka och samarbeta inom regioner och med andra aktörer, företrädesvis inom offentlig sektor.
  • Är certifierad inom ITIL
  • Har god kunskap om Obstetrix/Milou och PMO
  • Har kunskap om förvaltningsmodellen pm3

För att lyckas i rollen tror vi att du har dessa personliga egenskaper

  • Serviceinriktad
  • Samarbetsförmåga
  • Självgående

Region Västernorrland

Med cirka 7000 medarbetare och över 200 yrken ansvarar vi på Region Västernorrland för flera av de verksamheter som är allra viktigast för invånarnas möjlighet att delta i samhället. Här gör din kunskap och ditt engagemang skillnad inom allt från hälso- och sjukvård till kultur, miljö och hållbarhet. Bli en del av ett lag där alla behövs. Tillsammans för ett växande Västernorrland. 

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Läs mer om Region Västernorrland, våra förmåner och hur det är att jobba tillsammans med oss: Region Västernorrland - Att jobba i Region Västernorrland (rvn.se).

Inom Region Västernorrland är ett antal tjänster placerade i säkerhetsklass och säkerhetsprövning kan därför komma att ske. Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Urval och intervjuer sker löpande. Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
06 oktober 2024 (24 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se